Libnet.ro
UNICEF

09:00

Vladimir Tismaneanu face portretele celor mai importanti comunisti romani, la Adevarul Live, de la 12.00

Adevărul Adevărul,
Vladimir Tismaneanu face portretele celor mai importanti comunisti romani, la Adevarul Live, de la 12.00

Cine au fost magnatii comunismului in Romania si ce au lasat in urma acesti exponenti ai raulului in istorie? Exista un tipar anume de educatie al acestora? Cat a contat doctrina si cat dorinta de parvenire? Vladimir Tismaneanu si Marius Stan raspund la aceste intrebari la Adevarul Live, de la 12. 00, in contextul aparitiei volumului Efigii ale unui cosmar istoric, lansat sambata, la Bookfest, la editura Humanitas. continuă pe Adevărul

Comportamentul celor mai importanti boieri ai epocii medievale: schimbau domnitorii ca pe sosete si cereau mita pentru a ajuta voievodul cu oaste

Boierii erau mai importanti, uneori, decat insusi domnitorul Tarii Romanesti. Marile familii boieresti impuneau domnitorul, iar atunci cand acesta nu le facea pe plac ei aveau puterea de a-l schimba, cu ajutorul turcilor.

ANFP a lansat editia a VIII-a a Competitiei celor mai bune practici din administratia publica

Agentia Nationala a Functionarilor Publici ANFP) a deschis inscrierea in cea de-a VIII-a editie a Competitiei celor mai bune practici din administratia publica din Romania, competitie care se adreseaza tuturor institutiilor si autoritatilor publice si care are drept scop identificarea, evidentierea si diseminarea practicilor administrative inovative si eficiente.

Eurovision 2015, semifinala 2. Topul celor mai bune momente

Eurovision 2015. Cea de-a doua semifinala a Eurovision Song Contest 2015, desfasurata miercuri, 21 mai, a adus pe scena de la Wiener Stadthalle ultimele 17 state care s-au luptat pentru un loc in finala. Artisti cu viziuni si mesaje diferite, dar cu aceeasi miza, au reusit sa faca un adevarat spectacol. in topul celor mai bune momente se regasesc tari precum Suedia, Letonia, Israel, Potugalia si Azerbaidjan.

Topul celor mai bune 10 aeroporturi din Europa

Skytrax, auditor al industriei aviatice mondiale, a lansat rezultatele World Airport Awards, bazate pe impresiile a peste 13 milioane de calatori din 112 tari. Din cele 550 de aeroporturi incluse in studiu, iata cele mai bune 10 aeroporturi din Europa:.

Zlatan nu e primul nici in topul celor mai doriti fotbalisti pentru relatii extraconjugale

Zlatan Ibrahimovic mai bifeaza un rateu, clasandu-se pe locul doi intr-un clasament inedit. Un sondaj realizat printre femeile deziluzionate care isi doresc o aventura extraconjugala arata care sunt fotbalistii cei mai ravniti de doamnele din intreaga lume.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )