Libnet.ro
UNICEF

01:05

Silvia Colfescu spune Povesti din Bucuresti - un oras cu vocatia supravietuirii, la Conferintele TNB

Adevărul Adevărul,
Silvia Colfescu spune Povesti din Bucuresti - un oras cu vocatia supravietuirii, la Conferintele TNB

Scriitoare siabsolventa a Facultatii de Istoria Artei, Silvia Colfescu va conferentia despre Bucuresti la Sala Atelier a Teatrului National din Bucuresti, duminica, 29 aprilie, de la ora 11. continuă pe Adevărul

Un politist a fost batut de un interlop, intr-un restaurant din Bucuresti

Un politist a fost batut de un interlop, intr-un restaurant din Bucuresti, sambata noapte, agentul lucrand la Sectia 7 din Capitala. Dupa o scurta discutie intre cei doi, agresorul incepe sa-l.

Investitie de aproape 275 de milioane de lei pentru reabilitarea sistemului de termoficare din Bucuresti

Primaria Capitalei ar urma sa investeasca aproape 275 de milioane de lei pentru reabilitarea sistemului de termoficare din Bucuresti, pe sapte loturi, pe o lungime de 31,6 kilometri, pe o durata de doi ani, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) ce va avea loc joi, informeaza News. ro.

A douasprezecea editie a marsului biciclistilor din Bucuresti va avea loc smbata, 21 aprilie, ntre Piata Charles de Gaulle si Parcul Tineretului

A douasprezecea editie a marsului Vrem un oras pentru oameni! , cunoscut publicului drept Marsul biciclistilor va avea loc sambata, 21 aprilie 2018. Plecarea in mars se va face la ora 15. 30 de la intrarea Charles de Gaulle a Parcului Herastrau. Ca in fiecare an, participantii cer un oras pentru oameni, cu piste pentru biciclete si trotuarele libere de masini, incurajarea unei mobilitati durabile, in conditiile in care Bucurestiul este unul dintre cele mai poluate orase europene. Evenimentul atrage anual mii de participanti.

Gestul facut de Gigi Becali pentru un cersetor din Bucuresti! I-a zis bietului om sa stea cu el la masa, iar ce-a urmat e parca desprins din filme!

Latifundiarul din Pipera oferea in urma cu ceva vreme o noua lectie de omenie. Patronul Stelei a socat pe toata lumea cand a mers la una dintre cele mai luxoase terase din Capitala, insotit de un barbat neingrijit si.

MIRACULOS! Un copil de 2 ani a SUPRAVIETUIT caderii de la etajul 6 al unui bloc din Bucuresti!

Un copil de nici doi ani a cazut de la etajul sase al unui bloc din Capitala, informeaza B1 TV. Incidentul a avut loc sambata dupa-amiaza. Impactul cu solul a fost atenuat de crengile unor copaci. La.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )