Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cele mai bune spectacole de teatru din 2017

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune spectacole de teatru din 2017

Nu pot intra in 2018, fara sa ma gandesc la spectacolele care m-au insotit in 2017. in acest top subiectiv, sunt si anumite intalniri esentiale, precum cele cu Mikhail Baryshnikov si Jeromy Irons in Brodsky/Baryshnikov si, respectiv, Ashes to Ashes. continuă pe Adevărul

Billboard: Cele mai bune piese ale anului 2017 si cele mai difuzate VIDEO

Prestigioasa revista Billboard a publicat topul celor mai bune melodii lansate in 2017, in opinia criticilor de muzica, dar si un top al celor mai ascultate melodii din anul care se incheie.

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Cele mai bune idei de SMS-uri si URARI DE ANUL NOU pentru familie si prieteni

Este sfarsit de an, este timpul pentru tras linii, promisiuni si rezolutii. insa, cel mai important, este timpul sa petreci clipe frumoase alaturi de cei dragi. Iar daca nu.

Cele mai bune mesaje de Anul Nou 2018. Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul!

Urarile de Anul Nou sunt un prilej de a-i bucura pe cei din jur si de a le impartasi gandurile noastre bune. Pentru a va fi mai usor sa alegeti mesaje de Anul Nou 2018, am facut o selectie de urari frumoase si mesaje haioase pe care sa le trimiteti prin SMS sau pe internet.

Cele mai bune glume si ironii despre Revelionul lui Dan Negru FOTO VIDEO

De 18 ani, Dan Negru este regele Revelioanelor, iar acest titlu a atras dupa sine si numeroase glume si ironii. Am facut o selectie a celor mai amuzante aparute de-a lungul anilor.

Fotbalul a luat-o razna: Ei sunt jucatorii cu cele mai bune cote din lume. Preturile lor sunt de-a dreptul incredibile

Ultimul transfer al fotbalului romanesc e vanzarea lui Paul Anton, cel mai bun jucator de la Dinamo, la Anji Rusia) pentru aproximativ 500. 000 de euro. Vedetele altor campionate au insa cu totul alte cote.

Cele mai importante descoperiri stiintifice care au marcat 2017

2017 a fost un an al multordescoperi stiintifice, care, la un moment dat, ne pot salva sau ne pot imbunatati calitatea vietii considerabil. Multumita internetului, stiinta a devenit un punct de interes pentru milioane de oameni din intreaga lume. in fiecare an, compania de analiza Altmetric din Londra lanseaza un clasament al celor mai bune [].

Cum sa slabesti dupa mesele de sarbatori. Cele mai bune ponturi de la medicul care a ars 100 de kilograme, dr. Florin Balanica

Dupa mesele incarcate de sarbatori, cei mai multi dintre noi ne resimtim si cautam cea mai rapida solutie ca sa stergem ce s-a depus dupa mesele imbelsugate. Medicii.

Romania TV si Realitatea TV, amendate cu cele mai mari sume - 387.500 de lei, respectiv 250.000 de lei in total

Romania TV, Realitatea TV si Kanal D ocupa primele trei locuri in topul televiziunilor care au fost amendate de Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu cele mai mari sume in anul 2017, sanctiunile lor insumand 387. 500 de ei, 250. 000 de lei, respectiv 210. 000 de lei.

Unul dintre cele mai mari staruri de cinema din India va intra in politica.Actorul Rajinikanth estecelebru pentru rolurile de bandit cu inima de aur

Actorul Rajinikanth, unul dintre cele mai mari staruri de cinema din India, privit aproape ca un zeu in anumite parti ale tarii, si-a anuntat, duminica, planul de a intra in politica, scrie AFP. com.

Un film romanesc, in topul Los Angeles Times al celor mai bune din 2017 VIDEO

Publicatia Los Angeles Times a intocmit un top al celor mai bune 12 filme ale anului 2017, iar printre titluri se afla si o productie cinematografica romaneasca.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )