Libnet.ro
UNICEF

00:06

ReBorn. Cel mai recent album AG Weinberger, un succes pe piata din Statele Unite

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
ReBorn. Cel mai recent album AG Weinberger, un succes pe piata din Statele Unite

La scurt timp de la lansarea pe radiourile din Statele Unite, cel mai recent album AG Weinberger, ReBorn, a urcat rapid intr-unul dintre cele mai importante topuri de Blues/Rock, Roots Music Report. Considerat cel mai important top muzical independent la nivel mondial, Roots Music Report compileaza albumele si piesele difuzate in playlisturile radiourilor din intreaga . continuă pe Ceaşca de Cultură

IN FEBRUARIE Exporturile Germaniei - cel mai semnificativ declin din ultimul an

Exporturile Germaniei au inregis-trat cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni, in februarie, acesta fiind cel mai recent indiciu ca tara este afectata de tensiunile comerciale globale si de incertitudinile legate de Brexit, conform presei externe, citata de Agerpres. Exporturile au scazut cu 1,3% in februarie, comparativ cu luna precedenta, in timp ce importurile au inregistrat un recul de 1,6%, a anuntat, ieri, Oficiul Federal de Statistica Destatis). Economistii se asteptau la un declin de 0,5% al exporturilor si de 0,7% al importurilor. in ritm anual, valoarea exporturilor Germaniei a fost cu 3,9% mai ridicata decat in februarie 2018, totalizand 108,8 miliarde de euro 122,3 miliarde de dolari). Importurile au urcat cu 5,1% fata de februarie 2018, la 90,9 miliarde de euro, astfel incat excedentul comercial s-a situat la 17,9 miliarde de euro. Economistii sustin ca tensiunile comerciale globale, incertitudinile legate de Brexit si cererea mai slaba pentru produse industriale afecteaza econo-miile din intreaga lume. Pur si simplu se pare ca sunt prea multe crize in comertul global pentru ca sectorul exporturilor din Germania sa le sfideze pe toate, a comentat economistul Carsten Brzeski de la ING.

Toni Nadal despre cel mai dificil adversar al lui Rafael Nadal: Daca joaca bine, Novak Djokovic este mai greu de invins decat Roger Federer

Rafael Nadal este unul din personajele celor mai importante rivalitati din Era Open in ceea ce priveste numarul de partide disputate. A jucat de 53 de ori cu Novak Djokovic si l-a infruntat de 38 de ori pe Roger Federer. intr-un interviu acordat recent, Toni Nadal unchiul si fostul antrenor al lui Rafa) a vorbit despre cel mai dificil adversar al fostului lider mondial, precizand ca Djokovic este cel mai greu de invins atunci cand joaca bine.

Cel mai spectaculos soi de magnolie care poate fi cultivat in Romania. Flori cresc mai mari chiar si decat bujorii

Magnolia grandiflora este cu siguranta cel mai spectaculos soi de arbust decorativ care a inceput sa apara si pe piata din Romania.

Cel mai spectaculos soi de magnolie care poate fi cultivat in Romania. Florile cresc mai mari chiar si decat bujorii

Magnolia grandiflora este cu siguranta cel mai spectaculos soi de arbust decorativ care a inceput sa apara si pe piata din Romania.

VIDEOREPORTAJ Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra care a pus Rusia pe jar

Cel mai activ punct de pe harta operatiunilor NATO in aceste zile este Marea Neagra. Fortele Navale Romane organizeaza cel mai amplu exercitiu militar al aliantei de pe flancul sud-estic - SEA SHIELD 19. Peste 2. 000 de militari, 20 de nave de lupta, elicoptere si avioane de vanatoare - o desfasurare de forte care a pus Rusia pe jar si a determinat-o sa se mobilizeze cu nave si sisteme de racheta in Marea Neagra. HotNews. ro a fost in largul Marii Negre si a surprins imagini inedite cu si de pe navele de razboi ale Romaniei si aliatilor.

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa cel mai mare exercitiu NATO in Marea Neagra. Ce le-a transmis militarilor

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri, in portul militar Constanta, nave participante la Sea Shield 2019, cel mai mare exercitiu multinational derulat in apele teritoriale ale Romaniei si in apele.

Roger Federer a doborat inca un record: L-a intrecut pe Agassi si a devenit jucatorul care a stat cel mai mult in top 10 ATP

Marele campion elvetian Roger Federer a mai doborat un record in aceasta saptamana, devenind jucatorul care a stat cel mai mult in top 10 ATP, cu un total 1. 020 de saptamani. Pana acum, recordul era detinut de americanul Andre Agassi, cu 1. 019 saptamani.

Cel mai mare exercitiu medical al NATO, in Romania. Actiuni spectaculoase la noapte, in Bucuresti

Pe teritoriul Romaniei se desfasoara cel mai mare exercitiu medical NATOdin istorie. Rolul nostru este un rol de colaborare si de sprijin in contextul acestui exercitiu. Este un exercitiu.

Israel Folau (cel mai bine platit rugbist australian) s-a ales cu rezilierea contractului pentru comentarii homofobe

Israel Folau, cel mai cunoscut si cel mai bine platit rugbist australian, se va alege cu contracul de jucator profesionist reziliat, dupa o noua postare cu caracter homofob pe retelele de socializare, informeaza presa internationala.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 2 - 9 APRILIE Nuclearelectrica urca pe primul loc in topul randamentelor din BET

Marcand un salt al cotatiei de 7,8%, in intervalul 2 - 9 aprilie, in raport cu moneda euro, actiunile Nuclearelectrica SNN) au inregistrat cel mai bun parcurs din cadrul emitentilor care compun indicele BET, referinta pietei noastre de capital, care a crescut cu 2,1%, in perioada mentionata.

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )