Libnet.ro
UNICEF

00:07

Top 10 carti preferate de romani in primele sase luni ale anului

Adevărul Adevărul,
Top 10 carti preferate de romani in primele sase luni ale anului

Autorii romani Irina Binder, Andrei Ciobanu si Geanina Staicu-Avram au dominat topul vanzarilor de carte in primele sase luni ale anului, potrivit elefant. ro. continuă pe Adevărul

Aeroportul Otopeni, din ce in ce mai sufocat. Trafic-record in primele sase luni ale anului, in conditiile in care aerogara n-a mai fost extinsa de pe vremea lui Berceanu si Boagiu

In primele sase luni ale acestui an, traficul aerian consemnat pe cele doua aeroporturi ale Bucurestiului Otopeni si Baneasa a inregistrat o noua crestere-record, de 20,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut .

Numarul de turisti straini in Romania a crescut cu 10,2% in primele sase luni, la 1,2 milioane

Numarul de turisti straini in Romania a crescut in primele sase luni ale acestui an cu 10,2% fata de aceeasi perioada din 2016, pana la 1,2 milioane, dintre care 30,4% au venit din Germania, Israel si Italia, in timp ce numarul turistilor romani care au preferat sa isi petreaca zilele libere sau concediile in tara a urcat cu 13,3%, la 3,85 milioane, arata datele publicate luni de Institutul National de Statistica INS).

Numarul de turisti straini in Romania a crescut in primele sase luni, la 1,2 milioane

Numarul de turisti straini in Romania a crescut in primele sase luni ale acestui an cu 10,2% fata de aceeasi perioada din 2016, pana la 1,2 milioane. Cei mai multi turisti, peste 30%, au venit din Germania, Israel si Italia, potrivit datelor.

Blocajul din infrastructura dauneaza companiilor. Afacerile Teraplast au scazut in primele sase luni

Grupul Teraplast a incheiat primele sase luni din 2017 o cifra de afaceri de 171,671 milioane lei, in scadere fata de 192,76 milioane lei in perioada similara din 2016, afacerile fiind influentate de blocajul din infrastructura romaneasca.

BRD a incheiat primul semestru cu profit dublu fata de primele sase luni din 2016

BRD a incheiat prima jumatate a acestui an cu un profit net de 750 milioane lei, fata de 382 milioane lei in perioada similara a anului trecut, se arata in raportul trimis Bursei de Valori Bucuresti.

Cosmetic Plant isi pastreaza targetul de 10% crestere, stabilit la inceputul anului

Producatorul local de cosmetice Cosmetic Plant a avut, in primele sase luni din 2017, o cifra de afaceri cu circa 15% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat de presa.

Top 10 cele mai bune anvelope de vara pentru masinile de clasa medie

Care sunt in 2017 cele mai sigure, mai eficiente si mai silentioase anvelope de vara cu dimensiunea de 205/55R16 montate pe majoritatea masinilor de familie din clasa medie aflati dintr-un top realizat de britanicii de la Auto Express .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )