Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cel mai mare zid de dovleci sculptati si iluminati din Europa la PumpkinFest, intre 24 si 27 octombrie,in Parcul Regele Mihai I (Herastrau) din Bucuresti

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cel mai mare zid de dovleci sculptati si iluminati din Europa la PumpkinFest, intre 24 si 27 octombrie,in Parcul Regele Mihai I (Herastrau) din Bucuresti

Intre 24 si 27 octombrie in Parcul Regele Mihai I Herastrau, intrarea Charles de Gaulle) din Bucuresti va avea loc PumpkinFest, primul festival de Halloween din Romania unde se va construi cel mai mare zid de dovleci personalizati si luminati. Timp de patru zile, familiile cu copii si toti cei pasionati de traditiile de toamna . continuă pe Ceaşca de Cultură

Pregatiri pentru cel mai mare pelerinaj religios din Romania

Mai sunt doua saptamani pana la cel mai mare pelerinaj religios din Romania. in asteptarea sutelor de mii de credinciosi, la Iasi, hotelurile si pensiunile sunt deja rezervate. Hotelierii spun ca nu au marit tarifele pentru credinciosii care vor veni la cel mai mare pelerinaj religios din tara, asta desi gradul de ocupare este de 85%.

Sute de mii de clienti dau Volkswagen in judecata. incepe cel mai mare proces din istoria Germaniei

A inceput cel mai mare proces din istoria Germaniei si primul proces colectiv care a avut vreodata loc acolo. Sute de mii de clienti incearca sa obtina despagubiri de la Volkswagen, dupa ce producatorul a.

Arabia Saudita, cel mai mare importator de armament

Arabia Saudita isi mentine pozitia de cel mai mare importator de armament din lume, iar China a urca.

VIDEO Cerul Libiei, cel mai mare teatru de razboi cu drone din lume

Cerul Libiei a devenit cel mai mare teatru de razboi cu drone din lume, denunta emisarul ONU pentru aceasta tara din nordul Africii afectata de un razboi civil sangeros.

Cel mai mare turneu ATP care s-a organizat in Bucuresti ar putea fi mutat iar: Asteptand sa se rezolve probleme cu Arena BNR, am ajuns la 80 de ani

Un turneu care s-a desfasurat la Bucuresti si, ulterior, a fost mutat la Budapesta ar putea fi schimbat din nou, intr-un alt oras.

Imagini de la cel mai mare festival Street Food din Romania - VIDEO

Timp de trei zile, Palatul Parlamentului s-a transformat in paradisul gurmanzilor si al pasionatilor de vinuri alese. Preparate din bucataria italieneasca, frantuzeasca, dar si o sumedenie de tipuri de.

Cel mai mare mister despre Luna: e gri, dar de ce o vezi colorata pe Pamant?

Chiar daca uneori Luna iti pare alba, portocalie sau albastra, in realitate satelitul natural al Pamantului este gri. Care este motivul pentru care noi vedem Luna colorata, desi aceasta.

S-a deschis cel mai mare Auchan din Romania

Prima faza a procesului de modernizare a spatiilor comune din centrul comercial Liberty Center a fost finalizata in urma unei investitii de 400. 000 euro odata cu deschiderea celui mai mare supermarket Auchan din Romania, pe o suprafata de 3. 600 metri patrati, a informat JLL.

Imagini spectaculoase de la cel mai mare festival post-apocaliptic din lume, unde oamenii traiesc cinci zile ca in Mad Max

Mii de oameni si-au confectionat costume spectaculoase si au mers pana in desertul Mojave pentru a participa la festivalul Wasteland Weekend, inspirat din seria de filme Mad Max.

Euro a urcat spre 4,76 lei, la cea mai mare valoare din ultimele 4 luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7512 leieuro, in crest.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )