Libnet.ro
UNICEF

13:45

AVANPREMIERA Amintirile unei nonagenare, de Antoaneta Ralian, cea mai prestigioasa tarducatoare din Romania

Adevărul Adevărul,
AVANPREMIERA Amintirile unei nonagenare, de Antoaneta Ralian, cea mai prestigioasa tarducatoare din Romania

Lansarea cartii Amintirile unei nonagenare. Calatoriile mele, scriitorii mei de Antoaneta Ralian va avea loc sambata, 17 mai, de la ora 17. 00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu. La eveniment vor participa Antoaneta Ralian, Dan C. Mihailescu, Radu Paraschivescu si Lidia Bodea. Pe 24 mai, traducatoarea de limba engleza va implini 90 de ani. Adevarul va prezinta cateva fragmente in avanpremiera. continuă pe Adevărul

Ponta: Pretul energiei, cea mai mare problema a investitorilor

Premierul Ponta, invitat in emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3, a declarat ca cea mai mare problema a companiilor care vor sa investeasca in Romania este pretul energiei. in acest context, Victor.

Simona Halep, in cea mai mare finala a carierei: Voi lupta pentru fiecare punct

Simona Halep a declarat sambata, dupa ce a castigat semifinala de la Madrid si a facut pasul in finala ca este gata sa joace in cea mai mare finala a carierei, live pe onlinesport. ro duminica, dupa ora 20:15, contra Mariei Sharapova.

FOTO Carte de bucate de 1 metru, cea mai mare din Romania, lansata de chef-ul Cosmin Toma la Alba Iulia

Cea mai mare carte de bucate din Romania este lansata sambata, 10 mai, la Alba Iulia de catre chef-ul Cosmin Ioan Toma. Evenimentul are loc in cadrul targului de carte Alba Transilvana. Cartea de bucate are 1 metru inaltime si 70 de centimetri latime.

Surpriza de proportii! Victoriabank anunta ca este actionara la cea mai mare institutie financiara din Moldova

Victoriabank detine un pachet de 3,85% din capitalul Moldova Agroindbank, cea mai mare institutie financiara din tara noastra, arata raportul anual.

Surpriza de proportii! Victoriabank este actionara la cea mai mare institutie financiara din Moldova

Victoriabank detine un pachet de 3,85% din capitalul Moldova Agroindbank, cea mai mare institutie financiara din tara noastra, arata raportul anual.

Cinci elevi romani participa la cea mai mare competitie de stiinta si inginerie din lume

Cinci elevi romani vor participa in perioada 10-16 mai, alaturi de al and ti 1. 700 de elevi din 70 de and tari, la cea mai mare competi and tie de and stiin and ta and si inginerie din lume, Intel International Science and Engineering Fair, la Los Angeles, competi and tie dotata cu premii in valoare de 5 milioane de dolari, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Cea mai mare pensie primita de un varstnic in Republica Moldova e de peste 1.300 de euro

Varstnicul cu cea mai mare pensie oferita de Casa Nationala de Asigurari Sociale primeste 24. 800 de lei si a lucrat in sistemul financiar-bancar.

Cea mai detaliata simulare a universului de pana acum

Echipe de cercetatori de la MIT si de la alte institutii de renume au creat cea mai detaliata simulare a universului din cate s-au facut de pana acum. Simularea nu este perfecta, sa nu va asteptati la asa ceva, insa este un pas destul de mare in intelegerea universului si a locului nostru in cadrul acestuia. Folosind o retea vasta de supercomputere, ei au creat aceasta simulare ce cuprinde universul pe o distanta de 350 milioane ani-lumina. Este mai mult [].

Medicii avertizeaza: Cancerul ovarian are cea mai mica rata de supravietuire in randul femeilor

Medicii specialisti avertizeaza ca dintre toate tipurile de cancer la femei, cancerul ovarian are cea mai mica rata de supravietuire. Femeile diagnosticate cu acest tip de cancer au o rata de supravietuire dupa primii cinci ani de doar 45%, comparativ cu rata de supravietuire dupa cinci ani a pacientelor cu neoplasm mamar care este de 89%.

Leul a ajuns la cea mai buna cotatie din ultimele sase luni in raport cu euro

Leul a ajuns la cea mai buna cotatie din ultimele sase luni in raport cu euro. Banca Nationala a anuntat pentru astazi un curs de referinta de 4,4340 lei pentru un euro. Dimineata, cotatiile euro au scazut .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )