Libnet.ro
UNICEF

19:45

Actrita Ada Condeescu la Adevarul Live despre experienta de la European Film Awards: Filmul romanesc e inca pe val

Adevărul Adevărul,
Actrita Ada Condeescu la Adevarul Live despre experienta de la European Film Awards: Filmul romanesc e inca pe val

Numeroase personalitati ale filmului european, in frunte cu regizorul Wim Wenders, s-au adunat, zilele trecute la Riga, pentru a 27-a editie a European Film Awards. Printre invitatii de pe covorul rosu s-a numarat si actrita Ada Condeescu. continuă pe Adevărul

Actrita Ada Condeescu povesteste la 13:30, la Adevarul Live despre experienta traita la European Film Awards

Numeroase personalitati ale filmului european, in frunte cu regizorul Wim Wenders, s-au adunat, zilele trecute la Riga, pentru a 27-a editie a European Film Awards. Printre invitatii de pe covorul rosu s-a numarat si actrita Ada Condeescu.

Interviurile Adevarul - Reviro: Despre studii la Strasbourg, Glasgow, Nankai si New Delhi, la Adevarul Live

Marti, la Adevarul Live, tanarul David Timis, care a studiat in Franta, Scotia, China si India, ne-a povestit despre experienta sa educationala internationala si cum s-a angajat pe piata muncii in Romania.

Interviurile Adevarul - Reviro: Despre studii la Strasbourg, Glasgow, Nankai si New Delhi, la Adevarul Live de la 15:00

Marti, la Adevarul Live de la 15:00, tanarul David Timis, care a studiat in Franta, Scotia, China si India, ne va povesti experienta sa educationala internationala si cum s-a angajat pe piata muncii in Romania.

Ce sanse are Universitatea din Bucuresti sa ajunga pe harta invatamantului european? Rectorul Mircea Dumitru, la Adevarul Live, de la 14.00

In clasamentul anual al celor mai bune 800 universitati din lume, realizat de QS World University Rankings, Universitatea din Bucuresti se situeaza pe pozitiile 651-700. Profesorul Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre ambitiile internationale ale institutiei pe care o conduce.

Rectorul Universitatii din Bucuresti, la Adevarul Live: Ne lipsesc banii si incercam din fonduri proprii sa tinem piept problemelor

Profesorul Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti, a vorbit, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre realizarile si problemele institutiei pe care o conduce. Referitor la nemultumirile studentilor vizavi de conditiile de studiu, rectorul a spus ca sunt chestiunmi absolut reale si ca Universitatea are probleme de infrastrustura fiindca functioneaza in cladiri vechi.

Seful MasterCard Romania vorbeste la Adevarul Live, incepand cu ora 14.00, despre plata taxelor cu cardul

Cosmin Vladimirescu, directorul general al MasterCard Romania, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, despre etapele parcurse de compania de plati si de Ministerul Finantelor pentru ca romanii sa poata sa-si plateasca toate taxele si impozitele cu cardul, atat online, cat si la ghiseele administratiilor financiare.

Adevarul Live, ora 12.00: Miron Mitrea, despre culisele PSD si motivele care l-au facut sa renunte la politica

Miron Mitrea este, astazi, invitatul lui Dan Marinescu, la Adevarul Live. De la ora 12. 00, aflati culisele luptei pentru putere din PSD si motivele care l-au facut pe Mitrea sa iasa din politica.

Adevarul Live de la ora 12.00: Mihai Razvan Ungureanu vorbeste despre prioritatile Romaniei in 2015

Senatorul Mihai Razvan Ungureanu va explica la Adevarul Live, de la ora 12. 00, care sunt urgentele Romaniei in 2015 si cum vor fi asumate de un nou presedinte cu un guvern ostil.

Adevarul Live de la ora 11.00: Cartianu despre Guvernul anuntat de Victor Ponta pe Facebook

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, de la ora 11. 00 la Adevarul Live, lista cu ministri anuntata de premierul Victor Ponta pe Facebook.

Declaratiile lui Ioan Talpes facute la Adevarul Live privind centrele de tranzit secrete ale SUA din Romania au facut inconjurul lumii

Ioan Talpes , fost sef al Serviciului de Informatii Externe intre 1992-1997, este primul oficial roman de rang inalt care a confirmat, intr-un interviu acordat la Adevarul Live, existenta cel puti a unui centru de transit al CIA in Romania. Declaratiile sale au fost preluate de mai multe publicatii si site-uri de stiri internationale.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )