Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cel mai nou volum al seriei de autor N. Steinhardt va fi lansat dupa 24 de ani de la moartea autorului

Adevărul Adevărul,
Cel mai nou volum al seriei de autor N. Steinhardt va fi lansat dupa 24 de ani de la moartea autorului

Cel mai nou volum al seriei de autor N. Steinhardt, Calatoria unui fiu risipitor. Eseu romantat asupra neizbanzii, va fi lansat luni, 29 iulie, la Catedrala Episcopala Sfanta Treime din Baia Mare. continuă pe Adevărul

VIDEO Cel mai nou membru al familiei regale britanice, la prima aparitie in public. Printul William: Seamana cu Kate, din fericire

Ducesa de Cambridge a fost externata marti seara. La plecare, Kate si printul William l-au prezentat pe cel mai nou membru al familiei regale britanice multimii adunate in fata Maternitatii Saint Mary din Londra, transmite BBC.

Cota de piata a Apple a fost de 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Cota de piata a Apple a scazut de 13,6% in trimestrul al doilea, dupa vanzarile de smartphone-uri la nivel global, reprezentand cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, informeaza Bloomberg.

El este cel mai PERICULOS om din lume. E un GENIU malefic. Ce poate construi cu mainile sale

El este cel mai periculos om din lume. in varsta de 31 de ani, Ibrahim al-Asiri este un cetatean saudit cu studii de chimie, care s-a radicalizat in urma mortii fratelui sau. Aria sa de expertiza include bombe.

GM devine cel mai mare producator auto din lume, devansand Toyota

General Motors GM) a vandut in trimestrul al doilea mai multe automobile decat rivalul japonez Toyota si a preluat pozitia de cel mai mare producator auto la nivel mondial, subliniind revenirea industriei americane dupa masurile ample de restructurare.

Cota Apple pe piata smartphone-urilor a scazut in trimestrul doi la cel mai redus nivel din 2010

Cota Apple pe piata smartphone-urilor la nivel global a scazut in trimestrul al doilea la 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul.

Cota Apple pe piata smartphone-urilor a scazut in T2 la cel mai redus nivel din 2010

Cota de piata a Apple dupa vanzarile de smartphone-uri la nivel global a scazut in trimestrul al doilea la 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul cresterii in popularitate a.

Probleme la Apple? Cota pe piata smartphone-urilor scade la cel mai redus nivel din 2010

Cota de piata a Apple dupa vanzarile de smartphone-uri la nivel global a scazut in trimestrul al doilea la 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul cresterii in popularitate a.

GM, cel mai mare producator de automobile din lume

General Motors GM) a vandut 2,49 milioane de automobile in trimestrul al doilea, preluand pozitia de cel mai mare producator auto la nivel mondial, informeaza Bloomberg.

Toyota a fost detronata. Iata care este cel mai mare producator auto din lume

General Motors GM) a preluat pozitia de cel mai mare producator auto la nivel mondial. GM a vandut in trimestrul al doilea mai multe automobile decat rivalul japonez Toyota, marcand revenirea industriei.

General Motors a devenit cel mai mare producator auto din lume, devansand Toyota in T2

General Motors a preluat pozitia de cel mai mare producator auto la nivel mondial, dupa ce a vandut in trimestrul al doilea mai multe automobile decat rivalul japonez Toyota. Astfel, vanzarile GM a comercializat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )