Libnet.ro
UNICEF

11:15

Mircea Cartarescu: Sa speri la Nobel este ca si cum ai avea ambitia sa castigi in fiecare an la 6 din 49

Adevărul Adevărul,
Mircea Cartarescu: Sa speri la Nobel este ca si cum ai avea ambitia sa castigi in fiecare an la 6 din 49

Poetul, prozatorul, eseistul si publicistul Mircea Cartarescu se afla, pentru al doilea an consecutiv, printre favoritii la Premiul Nobel pentru Literatura. La casa de pariuri Ladbrokes, scriitorul roman apare in prima treime a clasamentului celor care ar putea obtine, maine, unul dintre cele mai ravnite premii din lume. continuă pe Adevărul

Mircea Cartarescu, aceeasi cota la Nobel ca Umberto Eco, peste Rushdie si Ishiguro.

Comisia Academiei Suedeze care acorda prestigioasele distinctii Nobel a anuntat oficial, luni, ca Premiul Nobel pentru literatura va fi decernat joi. Printre favoriti, conform caselor de pariuri din Marea Britanie, se numara si Mircea Cartarescu, informeaza Mediafax. Mircea Cartarescu are cota de 26,00 ca va castiga Premiul Nobel, la egalitate cu Umberto Eco si Leonard Nolens. La casa de pariuri Ladbrokes, Cartarescu este mai bine cotat decat nume grele ale literaturii, ca Salman Rushdie, Ian .

Mircea Cartarescu: Sunt cam tinerel ca sa iau Premiul Nobel

Mircea Cartarescu se afla, pentru al doilea an consecutiv, printre favoritii la Premiul Nobel pentru Literatura. La casa de pariuri Ladbrokes, scriitorul roman apare in prima treime a clasamentului artistilor care ar putea obtine, maine, unul dintre cele mai ravnite premii din lume. Cartarescu a spus la Digi 24 ca nu vreau sa se astepte nimeni sa iau premiul anul acesta sau in urmatorii cativa ani. Sunt cam tinerel pentru asta. Media de varsta a celor 100 de scriitori de pe lista este de peste 70 de ani.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )