Libnet.ro
UNICEF

18:30

Teatrul Bolsoi difuzeaza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube. Lacul lebedelor a avut peste un milion de vizualizari in 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Teatrul Bolsoi difuzeaza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube. Lacul lebedelor a avut peste un milion de vizualizari in 24 de ore

Celebrul teatru rus Bolsoi de la Moscova a anuntat ca va difuza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube, in momentul in care mai mult de o treime din populatia globului este izolata in case pentru a impiedica propagarea coronavirusului, informeaza AFP. Spectacolul Lacul lebedelor, prima inregistrare de pe YouTube a productiei din 2015, a fost transmis vineri seara si a avut, timp de 24 de ore, peste un milion de vizualizari. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Teatrul Bolsoi din Moscova va difuza cele mai bune spectacole ale sale pe internet

Teatru Bolsoi din Moscova va transmite cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube. Pentru prima data in istorie, Bolsoi va transmite online o serie de spectacole inregistrate in trecut, care fac parte din.

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (5). Cand Olanda lui Cruyff a devenit Portocala mecanica

Una dintre partidele de referinta din istoria fotbalului mondial a fost Olanda Argentina la Cupa Mondiala din 1974. Episodul anterior: Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului 4). Finala Cupei Cupelor din 1979 .

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (3). Italia Germania in 2006

Gary Lineker a ramas in istorie pentru o vorba devenita virala, cum am spune astazi. Marele international englez a afirmat la un moment dat ca fotbalul este un sport de 11 contra 11 in care de fiecare data castiga Germania. Episodul 2: Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului 2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960 .

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960

Pentru multi meciul dintre Real Madrid si Eintracht Frankfurt din 18 mai 1960 a reprezentat cea mai mare finala din istorie. Episodul 1: Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului 1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit! .

Top 10 cele mai bune jocuri gratuite ale anului 2020

Va amintiti de anii trecuti cand obtineatidiscul proba gratuit pentruPlayStation 2 cand cumparati un nou joc? Va amintiti cat de interesant era sa stiti ca veti incercaun joc.

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (4). Finala Cupei Cupelor din 1979

Barcelona si Fortuna Dusseldorf au oferit o bijuterie de meci cu sapte goluri in 120 de minute.

Cele mai bune servicii de catering cu consumabilele de unica folosinta

Indicele Dow Jones a inregistrat cele mai bune 3 zile consecutive din 1931

Dupa o perioada in care lucrurile nu stateau deloc bine la bursa americana si tot mai multi experti se pregateau de o perioada neagra, indicele Dow Jones Industrial Average a reusit sa inregistreze rezultate pozitive, bifand o serie de 3 zile consecutive, asa cum nu s-a mai intamplat in ultimele noua decenii.

Bursa americana isi revine puternic; Dow Jones inregistreaza cele mai bune trei zile consecutive din 1931

Indicele Dow Jones Industrial Average a incheiat joi cea mai buna serie de trei zile consecutive din ultimele noua decenii pe masura ce numarul cererilor de somaj inregistrate a fost mai mic decat cele mai pesimiste temeri ale specialistilor iar Congresul a cazut de acord asupra aprobarii unui pachet de stimulare economica fara precedent in valoare de 2. 000 de miliarde de dolari.

Teatrul Mic difuzeaza online spectacolul Romeo si Julieta de Ziua Internationala a Teatrului

Teatrul Mic sarbatoreste Ziua Internationala a Teatrului difuzand online unul dintre cele mai apreciate si indragite spectacole, Romeo si Julieta.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )