Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cannes 2015: Jane Fonda, premiata pentru promovarea drepturilor femeilor

Adevărul Adevărul,
Cannes 2015: Jane Fonda, premiata pentru promovarea drepturilor femeilor

Actrita americana Jane Fonda a fost recompensata pentru eforturile pe care le depune pentru a promova drepturile femeilor din lumea intreaga cu Women In Motion Award, un trofeu aflat la editia inaugurala, care i-a fost decernat duminica la Festivalul de Film de la Cannes. continuă pe Adevărul

Jane Fonda a primit un trofeu special la Festivalul de Film de la Cannes 2015. Ce semnificatie are distinctia

Actrita americana Jane Fonda a primit, duminica, un trofeu aflat la editia inaugurala la Festivalul de Film de la Cannes 2015, Women In Motion Award, pentru eforturile pe care le depune pentru a promova drepturile femeilor din lumea intreaga.

Cannes 2015. Corespondenta Eugenia Voda despre Woody Allen. Cineastul american: Daca as fi in stare sa ucid, as fi ultimul om in viata!

Cineastul american Woody Allen, in varsta de 79 de ani, a sustinut o conferinta de presa la Cannes, pentru a prezenta cel mai recent lungmetraj al sau, intitulat The Irrational Man/. Omul irational. Regizorul a facut declaratii nonconformiste.

Cannes 2015: Romance irezistibile pe covorul rosu

Nu degeaba se spune ca Romania este una dintre tarile in care se nasc femei care pot concura la titlul de cele mai frumoase din lume. Au dovedit-o Catrinel Menghia si Alexandra Dinu pe covorul rosu de la Cannes.

FOTO.Cannes 2015: Ce tinute spectaculoase au ales vedetele pe covorul rosu

La premierele filmelor Mad Max: Fury Road, Standing Tall, Il Racconto dei Racconti si Irrational Man, vedetele au defilat,pe covorul rosu de la Cannes, in tinute semnate de Givenchy, Armani, Gucci, Chrisitan Dior si Alexander McQueen, potrivit hollywoodreporter. com.

Kinga Sebestyen, premiata pentru ca a slabit sute de bulgaroaice

Kinga Sebestyen, celebra antrenoare de Kangoo Jumps, a fost premiata in Bulgaria pentru rezultatele formidabile ale programului Fat Burnning, pe care ea insasi l-a inventat! .

Cannes 2015. Corespondenta Eugenia Voda: Nu trageti in Catherine Deneuve!

Daca in alti ani actrita Catherine Deneuve aparea lafestival ca o figura legendara, la aceasta editie statuia s-a trezitsmulsa de pe soclu si tavalita prin noroi.

Cannes 2015: Ce a patit actrita Andie MacDowell, inainte de a pasi pe covorul rosu

Actrita Andie MacDowell a avut parte de un incident neplacut chiar inainte de aparitia pe covorul rosu. Artistei i s-a rupt rochia chiar in momentul in care a iesit din camera, informeaza Agerpres.

Cannes 2015: O duminica istorica

Pe Croazeta a fost aniversarea celor 120 de ani ai Fratilor Lumiere, a inventiei lor tamaduitoare. Cata dreptate avea Claude Lelouch, cand povestea la Cluj, cum recomanda titluri care te fac bine, in loc de leacuri de farmacie, si poate de asta a si fost in sala, si la o nestemata cinematografica, asa cum ar fi definit-o Maestrul D. Suchianu, nascut si el odata cu a saptea arta, in 1995, productia loco: Asphalte.

Cannes 2015. Eugenia Voda: Un etaj mai sus! Succesul filmului romanesc pe Croazeta

Dupa primele zile de festival, as putea scrie despre cele mai bune filme din competitia de pina acum, ale italienilor Matteo Garrone si Nanni Moretti, sau despre cel mai prost film din competitie, culmea, al unui laureat cu Palme dor, americanul Gus Van Sant, sau despre ultimul Woody Allen, nostim si mereu tinar, sau despre scandalul Catherine Deneuvevoi reveni in alta zi!).

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )