Libnet.ro
UNICEF

07:15

Care este cartea cu cel mai ciudat titlu in 2016

România Liberă România Liberă,
Care este cartea cu cel mai ciudat titlu in 2016

O competitie care se desfasoara in Marea Britanie de mai bine de 30 de ani recompenseaza cartile cu cele mai ciudate titluri. Anul acesta, volumul Too Naked for the Nazis Prea gol pentru nazisti) a depasit la mustata cartea Reading from Behind: A Cultural History of The Anus A citi din spate: o istorie culturala a anusului) in lupta pentru excentricul trofeu, scrie The Guardian. continuă pe România Liberă

Este omul cu cel mai frumos suflet din lume. Pentru ce si-a dedicat intreaga viata

Steve Greig poate fi considerat omul cu cel mai frumos suflet din lume. Si asta pentru ca barbatul si-a dedicat intreaga viata adoptand caini in varsta, care nu-si vor mai gasi niciodata adapost.

Acesta este cel mai mic origami din lume

O echipa de oameni de stiinta au dezvoltat cel mai micorigami din lume. impaturind o pelicula extrem de subtire de grafen, acestia au reusit sa-i faca o cutala scara atomica. Sa indoi sau sa impaturesti hartie e usor, dar asta pentru ca mainile tale si grosimea hartiei sunt perfecte pentru a manipula acest material cu [].

Lovitura dura pentru presa din Romania. Care este cel mai citit ziar

Brosura retelei de magazineKauflandeste cea mai rasfoita publicatie tiparita din Romania, cu cifre de aproape zece ori mai mari decat cel mai citit ziar, potrivit ultimelor date ale.

Cel mai bine platit roman lucreaza in salubritate. Cati bani a incasat lunar

Anul trecut, cel mai bine platit roman a castigat 16,3 milioane de lei 3,6 milioane de euro), din colectarea deseurilor nepericuloase. Topul salariilor fabuloase este completat de un IT-ist care a plecat.

Cel mai rar pasaport din lume este emis de Ordinul Suveran de Malta. Doar trei astfel de documente pot exista simultan

Cel mai rar intalnit pasaport din lume este cel emis de Ordinul Suveran de Malta si numai trei documente emise de aceasta autoritate pot exista concomitent, relateaza The Independent.

Angajatori de Top: cel mai mare targ de cariere vine la Timisoara

Cel mai mare targ de joburi din Timisoara, Angajatori de Top, va avea loc vineri si sambata, 18 si 19 martie la Centrul Regional de Afaceri. La eveniment, sunt asteptati peste 4. 500 de profesionisti, studenti si proaspat absolventi. Cele 60 de companii participante au deschise peste 2. 500 de oportunitati de cariera. Printre pozitiile la care angajatorii [].

Trucuri pentru gospodine. Cum gatesti cel mai bun orez

Trucuri pentru gospodine. Cum gatesti cel mai bun orez? Ai nevoie de o cana cu orez. Este o cantitate suficienta pentru 4 persoane. Cum procedezi: -Torni orezul intr-o oala -Pui peste orez doua.

A fost lansat cel mai nou trailer pentru filmul X-Men: Apocalypse

Cel mai nou trailer pentru X-Men: Apocalypse a fost publicat de curand pe YouTube. Dupa ce au inregistrat un succes colosal cu Deadpool, cei de la Fox vor sa repete performanta odata cu debutul noului film din seria X-Men. Acesta se va numei X-Men: Apocalypse, iar debutul oficial va fi in data de 27 mai.

FDI Audas Piscator, cel mai performant fond

Fondul FDI Audas Piscator a inregistrat o crestere de 3,48%, raportata la moneda europeana, fiind cel mai profitabil fond de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada 4-11 martie.

A inceput postul Pastelui, cel mai lung din an

Luni a inceput postul Pastelui, cel mai lung din an, care dureaza sapte saptamani. Postul se va incheia pe 30 aprilie, in Sambata Mare, inainte de duminica Pastelui, din 1 mai.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )