Libnet.ro
UNICEF

01:05

CRONICI ELOGIOASE Bacalaureat, de Cristian Mungiu, se indreapta oare spre un Palme dOr ?

Adevărul Adevărul,
CRONICI ELOGIOASE Bacalaureat, de Cristian Mungiu, se indreapta oare spre un Palme dOr ?

Filmul Bacalaureat, de Cristian Mungiu, care a avut premiera mondiala, joi, in competitia Festivalului de Film de la Cannes 2016, i-a entuziasmat pe criticii de film prezenti pe Croazeta, in special pe cei din Franta, care anticipeaza un al doilea trofeu Palme dOr pentru cineastul roman si un posibil premiu de interpretare masculina pentru actorul Adrian Titieni, protagonistul peliculei. continuă pe Adevărul

Proiectie-eveniment joi seara la Sala Palatului: Bacalaureat al lui Cristian Mungiu, in acelasi timp cu premiera de la Cannes VIDEO

Noul film al regizorului Cristian Mungiu, Bacalaureat, va avea premiera romaneasca simultan cu cea mondiala, joi 19 mai, cu trei zile inainte de festivitatea de premiere la care se va anunta castigatorul Palme dOr din acest an. Premiera romaneasca va fi deschisa publicului si va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, la ora 19. 00, unde aproximativ 4. 000 de oameni vor putea vedea filmul in acelasi timp cu juriul si spectatorii de la Cannes.

Bacalaureat - Sala plina la premiera filmului lui Cristian Mungiu de la Bucuresti

Aproximativ 3. 500 de persoane au fost prezente, joi, la premiera filmului Bacalaureat al lui Cristian Mungiu, care s-a desfasurat la Sala Palatului din Bucuresti simultam cu cea mondiala a peliculei, care a avut loc in cadrul competitiei oficiale a Festivalului de Film de la Cannes.

Elogii internationale pentru cel mai recent film al lui Cristian Mungiu

Bacalaureat este o adevarata bijuterie cinematografica si nu e exclus sa-i aduca inca un Palme d'Or lui Cristian Mungiu, scrie presa straina. Totusi, filmul nu va avea un succes la fel.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )