Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbatul si femeia - de Victor Hugo

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Barbatul si femeia - de Victor Hugo

Barbatul este cea mai elevata dintre creaturi. Femeia este cel mai sublim ideal. Dumnezeu a facut pentru barbat un tron, pentru femeie un altar. Tronul exalta, altarul sfinteste. Barbatul este creierul, femeia este inima. Creierul primeste lumina, inima primeste iubire. Lumina . continuă pe Ceaşca de Cultură

Gitenstein: Acordul de coabitare Basescu-Ponta, cea mai importanta schimbare din 2012 incoace

Fostul ambasador al SUA in Romania, Mark Gitenstein, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani, ca acordul de coabitare dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta reprezinta cea mai importanta schimbare survenita din 2012 pana in prezent.

Gitenstein: Acordul de coabitare Basescu-Ponta, cea mai importanta schimbare din 2012 incoace

Acordul de coabitare dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta reprezinta cea mai importanta schimbare survenita din 2012 pana in prezent, a declarat, duminica, fostul ambasador al SUA in.

Dupa un an de la moartea lui Hugo Chavez, Venezuela este cufundata in cea mai mare revolta din ultimii 10 ani

La exact un an de la moartea celui mai indragit lider venezuelean, Hugo Chavez, tara este cufundata in cea mai mare revolta din ultimii zece ani. Protestele violente, soldate cu 18 morti, s-au oprit doar.

TOP: 10 universitati cu cea mai buna reputatie

Universitatile americane domina si anul acesta clasamentul institutiilor cu cea mai buna reputatie din lume, statistica intocmita anual de Times Higher Education . Vezi care este ordinea in clasamentul in care Romania nu a prins niciun loc in primele.

Rusia numeste administrator la Privatbank, cea mai mare banca banca ucraineana

Banca centrala a Rusiei a numit joi un administrator provizoriu la conducerea filialei ruse a Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina in functie de active, al carei actionar principal este un oligarh ucrainean numit guvernator de regiune de noile.

Cea mai frumoasa platforma de blogging - Medium - ajunge si pe iPhone

Poate cea mai frumoasa platforma de blogging din lume, Medium, deschisa de unul dintre fondatorii Blogger, se muta pe mobil. Medium e o platforma care se concentreaza pe postari lungi, argumentate si pe o interactiune diferita cu cititorii.

FOTO Carmen Electra, cea mai sexi batranica din FHM

Protagonista serialului Baywatch recunoaste ca desi are 41 de ani si a devenit oficial cea mai varstnica vedeta de pe coperta revistei pentru barbati FHM se simte mai increzatoare si mai atragatoare decat in urma cu 20 de ani.

Los Angeles Lakers a suferit cea mai severa infrangere din istoria sa, chiar in fata rivalilor de la Clippers

Sezonul de cosmar al celor de la Los Angeles Lakers continua. Aflata pe ultimul loc in Conferinta de Vest, multipla campioana NBA a suferit cea mai severa infrangere din istoria sa, 94-142, chiar in fata.

Preturile mondiale ale alimentelor, in cea mai mare crestere lunara din 2012

Indicele preturilor internationale ale alimentelor, masurat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a inregistrat, in februarie 2014, cea mai importanta crestere lunara de la mijlocul lui 2012.

Preturile produselor alimentare au inregistrat in februarie cea mai mare crestere din ultimele 18 luni

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial, elaborat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a inregistrat in luna februarie 2014 cea mai puternica crestere lunara de la mijlocul lui 2012, din cauza majorarii preturilor tuturor categoriile de produse alimentare, cu exceptia carnii, arata datele publicate, joi, de FAO, transmite Reuters.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )