Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce se intampla cu Familia Regala dupa excluderea de la tron a lui Nicolae

Adevărul Adevărul,
Ce se intampla cu Familia Regala dupa excluderea de la tron a lui Nicolae

Luptele de cocosi, tatuajele indecente si casatoriile morganatice recte povestile scandaloase de alcov) au afectat serios in ultima vreme blazonul Casei Regale. continuă pe Adevărul

Care sunt mostenitorii Tronului, dupa excluderea fostului Principe Nicolae

Titlurile Membrilor Casei Regale a Romaniei, precum si Ordinea de Succesiune sunt determinate de Normele Organice ale Casei Regale a Romaniei. Astfel, potrivit acestora, Seful actual al Casei Regale a Romaniei este.

Eveniment major la Casa Regala: Regele Mihai l-a exclus pe nepotul sau, principele Nicolae, din linia de succesiune la tron. Familia Regala si societatea romaneasca vor avea nevoie de o carmuire sub semnul modestiei, bine cumpanita, cu principii morale

Regele Mihai a semnat la 1 august un document prin care i-a retras nepotului sau Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de Principe al Romaniei si calificativul de Alteta Regala, anunta secretariatul Casei Regale intr-un comunicat. De asemenea, Regele l-a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana Romaniei, in conditiile in care Printul Nicolae era al treilea mostenitor al tronului. Decizia stranie nu este motivata, dar Regele Mihai spune ca Familia Regala si societatea romaneasca vor avea nevoie de o carmuire sub semnul modestiei, bine cumpanita, cu principii morale, respect si mereu cu gandul la ceilalti. De notat ca in interiorul Casei Regale era de notoritate relatia rece dintre Principele Nicolae si Printul Radu Duda, sotul Principesei Margareta matusa lui Nicolae). Ora 17. 11: Un consilier al Casei Regale a declarat pentru Digi24 ca retragerea titlului nu a fost o pedeapsa pentru Principele Nicolae, iar acesta a fost in asentiment cu Regele Mihai. Ioan Luca Vlad, consilier privat onorific al familiei regale pe probleme internationale, a spus ca Principele nu s-a adaptat la rigorile cerute de pozitia ocupata. Vezi in articol care este in acest moment Linia de succesiune la Tron.

Cum explica Familia Regala excluderea principelui: pleaca Nicolae in Kenya?

Retragerea titlului principelui Nicolae nu este o pedeapsa, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, dupa ce acesta a observat comportamentul nepotului sau in public si in privat, decizia fiind luata in asentiment, a explicat consilierul personal.

Prima reactie a nepotului Regelui Mihai, dupa excluderea din linia de succesiune: Pozitia de Principe impune un mod de a-mi conduce viata pe care gasesc dificil sa il accept. Decizia este binevenita pentru mine

Un comunicat al Biroului de Presa al Majestatii Sale transmite faptul ca Regele Mihai I a decis sa ii retraga nepotului sau Nicolae titlul de Principe al Romaniei si calificativul de Alteta Regala, ex.

Casa Regala explica: Retragerea titlului Principelui Nicolae NU este o pedeapsa

Retragerea titlului principelui Nicolae nu este o pedeapsa, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, dupa ce acesta a observat comportamentul nepotului sau in public si in privat,.

Decizia luata de designerul Alexandru Ciucu, dupa retragerea titlului Principelui Nicolae

Alexandru Ciucu, furnizor al Casei Regale a Romaniei, se declara surprins de decizia MS Regelui Mihai al Romaniei de a retrage titlul de Principe al Romaniei si apelativul de Alteta Regala.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )