Libnet.ro
UNICEF

01:05

FRAGMENT Istorie si rasism. Ideea de rasa de la Iluminism la Donald Trump, de Marius Turda si Maria Sophia Quine, curand, in librarii

Adevărul Adevărul,
FRAGMENT Istorie si rasism. Ideea de rasa de la Iluminism la Donald Trump, de Marius Turda si Maria Sophia Quine, curand, in librarii

Istorie si rasism. Ideea de rasa de la Iluminism la Donald Trump, de Marius Turda si Maria Sophia Quine, va aparea zilele acestea in librariile romanesti. Cartea, publicata la editura Polirom, exploreaza teoriile rasiale prin prisma aspectelor lor politice, culturale si asa-zis stiintifice, asa cum au fost acestea edificate in Europa si in alte parti ale lumii. Adevarul prezinta, in premiera, un fragment din carte. continuă pe Adevărul

Meghan Markle, criticata de Donald Trump: Nu stiam ca e asa tupeista! Ce l-a facut sa spuna asta

Meghan Markle a fost dur criticata de Donald Trump, fapt pentru care nu va fi prezenta la vizita familiei presedintelui Statelor Unite ale Americii. Dupa ce Trump a facut-o pe Ducesa de Sussex tupeista, a continuat cu cateva declaratii mai temperate. Donald Trump, despre Meghan Markle: Tupeista Lipsa prezentei Ducessei de Sussex de la vizita [] .

Motanul Larry a provocat probleme de securitate in timpul vizitei presedintelui Donald Trump in Marea Britanie

Larry, motanul care locuieste la Downing Street Nr. 10 din Londra - resedinta oficiala a prim-ministrilor britanici - a provocat probleme de securitate, marti, in timpul vizitei de stat a presedintelui american Donald Trump in Marea Britanie, relateaza Agerpres citand globalnews. ca.

Sondaj: Donald Trump, tot mai popular in Franta

Donald Trump devine tot mai popular in randul francezilor, arata un sondaj realizat in contextul vizitei presedintelui american in Franta cu prilejul implinirii a 75 de ani de la Debarcarea din Normandia.

VIDEO Donald Trump participa alaturi de Regina Elisabeta la ceremoniile care marcheaza Debarcarea din Normandia

Lideri mondiali, inclusiv presedintele american Donald Trump, s-au alaturat Reginei Elisabeta, pentru a comemora a 75-a aniversare a Debarcarilor din Normandia, scrie BBC.

FOTO VIDEO Donald Trump participa alaturi de Regina Elisabeta la ceremoniile care marcheaza Debarcarea din Normandia

Lideri mondiali, inclusiv presedintele american Donald Trump, s-au alaturat Reginei Elisabeta, pentru a comemora a 75-a aniversare a Debarcarilor din Normandia, scrie BBC.

Proteste de amploare la Londra! Mii de oameni au protestat odata cu venirea lui Donald Trump

Mii de britanici au protestat la Londra, odata cu venirea presedintelui SUA, Donald Trump. Manifestantii au inceput sa fluture pancartele, in timp ce premierul Theresa May statea de vorba cu liderul.

Donald Trump ii curteaza pe candidatii la succesiunea Theresei May

Presedintele american Donald Trump profita de vizita sa in Marea Britanie pentru a forma relatii bune cu candidatii la succesiunea prim-ministrului Theresa May, relateaza marti AFP si dpa, citand surse britanice.

Donald Trump ademeneste Londra cu un acord comercial foarte, foarte substantial

Donald Trump a incercat sa ademeneasca Londra cu un acord comercial foarte substantial, fenomenal, dupa iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana UE), adoptand un ton mai conciliant cu premierul Theresa May, departe de declaratiile polemice de dinaintea vizitei de stat in Regatul Unit, relateaza AFP.

VIRALUL ZILEI! Cum l-a intampinat Printul Harry pe Donald Trump, dupa ce presedintele SUA a spus caMeghan Markle este OBRAZNICA (FOTO)

Donald Trump si-a inceput vizita de stat din Marea Britanie. Presedintele american a fost primit la Palatul Buckingham de intreaga familie regala. Printul Harry nu a fost insa incantat de vizita.

FOTO Donald Trump, intampinat cu imaginea unui penis, la aterizarea pe aeroportul Stansted din Marea Britanie

Chiar inainte ca aeronava Air Force One a presedintelui american sa aterizeze, Donald Trump a putut observa actiunile de protest fata de politicile sale indoielnice privind schimbarile climatice.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )