Libnet.ro
UNICEF

08:30

OSCAR: Corectitudine politica la cel mai inalt nivel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OSCAR: Corectitudine politica la cel mai inalt nivel

Premiile Oscar de anul acesta ar merita un premiu pentru corectitudinea politica. Membrii Academiei au votat ca si cum ar fi avut un punc-taj pe care trebuiau sa-l respecte cu strictete, toate minoritatile, de orice fel, fiind premiate. in plus, nu a fost ratat nici mesajul anti-Trump, devenit deja o traditie, mai ales ca actualul presedinte este considerat drept cel mai incorect politic din istoria SUA. Evident, geopolitica a fost data la o parte anul acesta, problemele interne avand prioritate. continuă pe Ziarul Bursa

Oscar 2019: cel mai bun film. Ca iti place sau nu, a luat premiul Oscar

Premiile Oscar au fost decernate si, ei bine, cel mai asteptat castigator are acum si un an. Pentru urmatorul an, altul nu mai avem, fie ca-ti place, fie ca nu. Oscar 2019 a venit cu o.

Oscar 2019: cel mai bun actor. Poate nu-i pe gustul tau, dar e de Oscar

Oscar 2019 are si un cel mai bun actor. Selectia n-a fost usoara, dar nici numele n-au fost incredibil de grele. Pana anul viitor insa, un singur om pleaca acasa cu premiul Oscar. inainte.

Oscar 2019. Green Book, cel mai bun film. Bohemian Rhapsody a castigat patru premii

Lungmetrajul Green Book a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a 91-a editie a galei de decernare a premiilor Oscar, organizata duminica seara la Los Angeles, unde productia Bohemian Rhapsody, un film.

POTRIVIT UNUI SONDAJ BCS: Basescu - politicianul care ar reprezenta cel mai bine tara noastra ca europarlamentar

Un sondaj national realizat de Biroul de Cercetari Sociale, in perioada 9-16 februarie, arata ca Traian Basescu este vazut de catre respondenti drept omul politic care ar reprezentat cel mai bine Romania la Bruxelles.

TEODOROVICI: Ordonanta 114 este cel mai curajos act normativ de dupa Revolutie

Ordonanta 114 din 2018, prin care Guvernul le impune bancilor taxa pe lacomie, este cel mai curajos act normativ de dupa Revolutia din 1989 a afirmat, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Cel mai falnic brad din Sarmizegetusa Regia s-a prabusit. Daca ar fi putut vorbi, lumea s-ar fi cutremurat de atata nedreptate facuta acestui loc

Cel mai frumos brad din Sarmizegetusa Regia a fost pus la pamant de viscolul inregistrat in acest sfarsit de saptamana. Statea acolo, infipt alaturi de un fag batran, de mai bine de 70 de ani, spune Vladimir Brilinsky.

E cel mai rapid om din lume, dar n-a reusit sa ii intreaca pe chelneri... Usain Bolt a intrat intr-un SCANDAL MONSTRU in Marea Britanie

Usain Bolt, cel mai rapid om din lume, a intrat intr-un scandal de amploare in Marea Britanie, in acest weekend, dupa ce a petrecut intr-un club de noapte exclusivist din Londra, incercand sa plece fara sa.

VIDEO ATP Rio De Janeiro: Felix Auger-Aliassime, cel mai tnar finalist al unui turneu ATP 500, la doar 18 ani / Duel cu srbul Laslo Djere

Canadianul Felix Auger-Aliassime, in varsta de 18 ani, locul 104 ATP, a devenit cel mai tanar tenismen care se califica in finala unui turneu de 500 de puncte, informeaza atptour. com.

Top Line a lansat STARDUST MED, cel mai eficient si confortabil sistem de epilare definitiva cu laser

STARDUST MED, cea mai avansata si performanta tehnologie de epilare laser, a fost lansata de Top Line Romania in Centrele de Slabit si infrumusetare Sihouette din Bucuresti.

Premiile Oscar 2019 - lista castigatorilor. ,,Green Book - cel mai bun film, Rami Malek si Olivia Colman - cei mai buni actori

Premiile Oscar 2019 au fost decernate in aceasta noapte la Los Angeles. Filmul Bohemian Rhapsody a adus cele mai multe statuete - patru, urmat de Green Book, Roma, Black Panther cu cate trei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )