Libnet.ro
UNICEF

13:45

O selectie a celor mai bune documentare de la Pelicam, proiectata la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
O selectie a celor mai bune documentare de la Pelicam, proiectata la Bucuresti

Cele mai apreciate cinci documentare proiectate la Festivalul International de Film Pelicam Tulcea, 13-15 iunie) sunt aduse in Capitala, in perioada 8-10 iulie, la Cinema Elvira Popescu, intr-o retrospectiva realizata de organizatorii evenimentului de la Tulcea. continuă pe Adevărul

EVALUARE NATIONALA 2014 Care sunt scolile din Satu Mare cu notele cele mai bune la examenul de capacitate

Ministerul Educatiei Nationale a publicat joi seara mediile de admitere in liceu a elevilor care au sustinut examenul de Evaluare Nationala. Notele cele mai bune au fost obtinute la Colegiul National Mihai Eminescu din Satu Mare, unde s-au inregistrat trei medii de 10 din cinci.

Care sunt scolile din Bistrita-Nasaud cu notele cele mai bune la Evaluarea Nationala. Scoala Gimnaziala Tiberiu Morariu din Salva, marea surpriza

Ministerul Educatiei Nationale a publicat joi seara mediile de admitere in liceu a elevilor care au sustinut examenul de Evaluare Nationala. Notele cele mai bune au fost obtinute la Colegiul National Liviu Rebreanu din Bistrita, unde s-a inregistrat sigura medie de 10 din judet la Evaluarea Nationala.

Cele mai bune telefoane din Romania sub 1.500 de lei [VIDEO]

Jurnalistii playtech. ro au discutat la Adevarul Live despre cele mai bune telefoane sub 1. 500 pe care le puteti cumpara in Romania. Discutia ramane deschisa dezbaterii. Criterii de luat in considerare cand te uiti la telefoanemaiieftine. Cred ca in primul rand ecranul e important. El trebuie sa fie cel mai bun, cu el interactionezi cel mai des. Si desi foarte multi utilizatori cumpara online, inca exista locuri in care poti testa aparatul. Sa functioneze bine ecranul, rapid, sa aiba luminozitate buna [].

Adevarul Live, 13.00 - Care sunt cele mai bune telefoane sub 1.500 de lei in Romania?

Adevarul Live de la ora 13. 00 vorbeste despre cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara sub 1. 500 de lei pe diverse paliere de pret. Cum sa alegi un smartphone bun, dar care sa nu te fure la buzunar?.

Doua poezii romanesti, in topul celor mai frumoase poezii de dragoste din intreaga lume. CITESTE-LE aici

Poezii ale scriitoarelor Nina Cassian si Doina Ioanid au fost incluse intr-un top international al celor mai frumoase 50 de poeme de dragoste din ultimii 50 de ani, informeaza publicatia britanica The.

FORBES Topul 100 al celor mai influente celebritati din 2014

Cantareata americana Beyonce Knowles 32 de ani) ocupa locul fruntas in topul 100 al celor mai influente celebritati, unul dintre cele mai importante clasamente intocmit anual de revista Forbes. Supranumita Queen B, artista a urcat pe prima pozitie, cu o avere estimata la 115 milioane de dolari, doar in 2013.

Castelul Fagaras, pe locul doi in topul celor mai frumoase castele din lume

Publicatia americana Huffington Post a realizat un top 10 al celor mai frumoase castele din lume, iar Castelul Fagaras din Romania este situat pe locul doi in acest clasament.

FOTO Primele 30 de tari care contribuie cel mai mult la binele umanitatii

Indexul Celor Mai Bune Tari ierarhizeaza 125 de state din lumea intreaga in functie de contributia fiecaruia la bunastarea celorlalte tari, exceland la sapte domenii globale: stiinta si tehnologie, cultura, securitate si pace internationala, ordine mondiala, planeta si climat, prosperitate si egalitate, sanatate si prosperitate.

CM 2014. Portarul nemtilor a avut cifre mai bune decat golgheterul echipei

Portarul lui Bayern Munchen a fost cel mai bun om al nemtilor contra Algeriei si a impresionat prin numeroasele iesiri in afara careului.

ştiri din Cultura

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )