Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alexandru Anastasiu - 15 ani de activitate artistica: un regal al instrumentelor de percutie la Sala Radio

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Alexandru Anastasiu - 15 ani de activitate artistica: un regal al instrumentelor de percutie la Sala Radio

Unul dintre cei mai apreciati percutionisti romani, initiator si co-organizator al primului Festival International de Vibrafon din lume, ALEXANDRU ANASTASIU aniverseaza 15 ani de activitate artistica, eveniment marcat printr-un turneu national in 7 orase din Romania. Incepand din 2013, prestigioasa firma Mike Balter din Statele Unite creeaza modelul de baghete purtand semnatura Alexandru Anastasiu. Joi, . continuă pe Ceaşca de Cultură

VIDEO Fata de 15 ani, sotie cu forta pentru tata, unul dintre beneficiarii caselor donate de Gigi Becali. Am facut tot ce a facut mama

Un barbat de 43 de ani, care traieste alaturi de cei sapte copii in comuna gorjeana Vagiulesti, este acuzat ca si-a violat fiica cea mare, care are 15 ani. Mama i-a parasit in urma cu doi ani, iar membrii familiei traiesc in conditii ingrozitoare, alaturi de tatal infirm de un picior.

Grecia vrea sa se imprumute prin obligatiuni pe 15 ani

Autoritatea pentru gestionarea datoriei publice din Grecia a anuntat ieri ca a demarat procedurile pentru a emite obligatiuni pe 15 ani, cea mai lunga perioada pe care Grecia se imprumuta de la debutul crizei financiare din 2010, transmit AFP si Reuters, conform Agerpres.

Mircea Radu, numit consilier al sefei TVR Doina Gradea. Ce atributii are: Sunt probleme cu imaginea de 15 ani

Prezentatorul de televiziune Mircea Radu 51 de ani) a fost numit in functia de consilier al presedintelui-director general al Televiziunii Romane, Doina Gradea.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )