Libnet.ro
UNICEF

13:30

De Craciun, My Fair Lady, cea mai frumoasa poveste a tuturor timpurilor, prinde viata in ultima reprezentatie de la Bucuresti

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
De Craciun, My Fair Lady, cea mai frumoasa poveste a tuturor timpurilor, prinde viata in ultima reprezentatie de la Bucuresti

Ultima reprezentatie a musicalului My Fair Lady, de la Bucuresti, va fi prezentata publicului, vineri, 27 decembrie, de la ora 19. 00, la Sala Palatului, urmand ca din 2020, excelenta productie sa ajunga mai aproape de iubitorii de spectacole din toata tara prin intermediul unui turneu national amplu. Cea mai frumoasa poveste a tuturor timpurilor, pusa in . continuă pe Ceaşca de Cultură

Mihai Gadea, cea mai frumoasa veste de Craciun: Jian Cazac va avea din nou maini

Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut mainile in urma unui accident de munca, va primi din nou maini. Vestea a fost data, duminica, de Mihai Gadea.

RETETA DE CRACIUN. Chef Sorin Bontea, cea mai buna reteta de sarmale pentru Craciun

Chef Sorin Bontea a dezvaluit cea mai buna reteta de sarmale pentru masa de Sarbatori.

RETETA DE CRACIUN. Cum sa faci cea mai buna piftie de porc

Sezonul sarbatorilor! RETETA DE CRACIUN. Niciun Craciun nu poate exista fara celebra piftie sau racitura.

I-a cumparat iubitului ei un test ADN de Craciun. Nu avea nici cea mai vaga idee ce secret avea sa afle

I-a cumparat iubitului ei un test ADN de Craciun. insa avea sa afle un secret teribil.

Cea mai mare frica a lui Cabral. Ce a reusit, in cele din urma, de dragul fiicei lui cu Andreea Ibacka

De Craciun toata lumea incearca sa faca pe plac celor apropiati, si sa le faca tot felul de cadouri, unele serioase, altele dragute sau amuzante,. Dar, Cabral, vedeta Pro TV, se pare ca a trecut la un alt nivel cand vine vorba de cadouri, mai ales ca este vorba de fata cea mica, Namiko. Cea .

Cum arata Camilla Parker-Bowles in tinerete. Multi spun ca sotia Printului Charles era chiar mai frumoasa decat Diana

Camilla Parker-Bowles era considerata cu mult mai frumoasa fata de Printesa Diana, in anii tineretii, sustin multi dintre cei care le-au cunoscut pe cele doua. Apropiatii Familiei Regale din Marea Britanie isi amintesc si acum ca aceasta era o prezenta rapitoare. Din cauza faptului ca Printul Charles a ales-o pe ea, in locul Dianei, multi .

Tranzactia SECOLULUI! Varful turnului Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, VANDUTA (VIDEO)

Proprietarul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a scos la vanzare varful turnului. Tranzactia ar putea aduce grupului imobiliar care se ocupa de ea suma de un miliard de dolari.

Madalina era cea mai fericita femeie din lume, in ziua in care a devenit mama. Dar la doar cateva zeci de minute, bucuria avea sa-i fie umbrita. Din pacate, sfarsitul a fost inevitabil!

Trebuia sa fie cea mai fericita zi din viata ei, i se nascuse copilul. Dar in doar cateva zeci de minute, bucuria i-a fost nimicita de o veste cumplita.

METEO Ploi si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii pana joi seara, ninsori si viscol in Carpatii Meridionali si Occidentali

Meteorologii anunta ploi si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii pana joi seara si au emis un cod galben de ninsori si viscol in Carpatii Meridionali si Occidentali.

VIDEO Klopp, o minte sclipitoare: Povestea celui care a facut din Liverpool cea mai buna echipa din lume

A vrut sa fie doctor, dar si-a dat seama repede ca nu e suficient de inteligent pentru o cariera in medicina. Nici ca jucator n-a stralucit la nivel inalt, dar, ca antrenor, mintea sa sclipitoare a transformat-o pe Liverpool in cea mai buna echipa de fotbal din lume.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )