Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traditia Filarmonicii George Enescu intalneste modernitatea unei sali spectaculoase din Kuweit VIDEO

Adevărul Adevărul,
Traditia Filarmonicii George Enescu intalneste modernitatea unei sali spectaculoase din Kuweit VIDEO

Filarmonica George Enescu condusa de dirijorul Horia Andreescu face un turneu in Kuweit, in perioada 28-31 martie, unde va sustine o serie de trei concerte la Sheikh Jaber Al-Ahmad Cultural Centre JACC) din Capitala. Programul va cuprinde lucrari de mare virtuozitate si popularitate, alaturi de un inedit si atractiv program simfonic kuweitian. continuă pe Adevărul

Traditia Filarmonicii George Enescu intalneste modernitatea unei sali spectaculoase din Kuweit

Filarmonica George Enescu condusa de dirijorul Horia Andreescu face un turneu in Kuweit, in perioada 28-31 martie, unde va sustine o serie de trei concerte la Sheikh Jaber Al-Ahmad Cultural Centre JACC) din Capitala. Programul va cuprinde lucrari de mare virtuozitate si popularitate, alaturi de un inedit si atractiv program simfonic kuweitian.

100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania 100 de ani de la concertele lui George Enescu in Chisinau

George Enescu a sustinut trei concerte in Chisinau in 24, 25 si 28 Martie 1918. Al treilea concert era planificat in 27 Martie, dar, din cauza Unirii Basarabiei, a fost reprogramat pentru ziua urmatoare. Organizarea concertelor lui George Enescu Enescu la Chisinau exact in zilele Unirii Basarabiei este o adevarata istorie. Poate o vor afla si cei care ar fi putut organiza un concert George Enescu in cinstea centenarului unirii Basarabiei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )