Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai grele decizii ale Regelui Mihai

Adevărul Adevărul,
Cele mai grele decizii ale Regelui Mihai

Cele mai grele decizii ale Regelui Mihai. Decizia excluderii Printului Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana Romaniei aduce in atentia publicului Casa Regala si pe Regele Mihai, comportamentul ultimului monarh in momente dificile fiind indelung analizat si comentat. continuă pe Adevărul

Sinteza Zilei. Cele mai mari averi ale manelistilor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai mari averi ale manelistilor. ANAF a anuntat recent ca a declansat ofensiva impotriva romanilor cu averi mari si ca urmeaz.

Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon

Cei de la Intel au confirmat oficial ca cele mai puternice procesoare ale lor, Intel Xeon vor sosi pe laptopuri. Destinate initial serverelor si statiilor de lucru profesionale, procesoarele Intel Xeon au jucat in alta liga inca de la prima generatie. Acestea au fost considerate niste creatii exclusiviste, capabile de o performanta cu mult peste [] Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fiscul verifica cele mai multe averi in Ilfov si Bucuresti,urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat, a comunicat institutia.

Lista neagra: cele mai multe averi, verificate de Fisc in Ilfov si Bucuresti

ANAF realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima.

Controlul averilor nejustificate de veniturile declarate de Fisc: cele mai multe verificari sunt in Ilfov si Bucuresti, urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat.

Prima reactie a lui Nicolae, nepotul Regelui Mihai, dupa ce a fost exclus din succesiunea la tron: Pozitia de Principe al Romaniei si prezenta in Linia de Succesiune la Coroana Romaniei impun un mod de a-mi conduce viata pe care gasesc dificil sa il acce

Duminica, 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai I, bunicul meu, a luat decizia de a-mi retrage titlul de Principe al Romaniei si locul in Linia de Succesiune la Coroana Romaniei. Aceasta decizie, pe care mi-o asum, vine in urma unei perioade in care am reflectat la viitorul tarii si Casei noastre, precum si la rolul pe care eu il pot avea in propasirea lor, sustine Nicolae Mihai Medforth Mills, nepotul Regelui Mihai, caruia acesta a anuntat ieri ca i-a retras titlul de Principe si pe care l-a exclus din linia de succesiune la tron. Acesta este primul mesaj public facut de fostul principe Nicolae, dupa decizia Regelui Mihai. Citeste in articol Declaratia integrala a fostului principe Nicolae, astazi Nicolae Mihai Medforth Mills, nepotul Regelui Mihai .

Consilierul Casei Regale, despre decizia Regelui Mihai I: Nu a fost luata pripit, vine ca o realizare ca Principele Nicolae nu mai putea sa isi joace rolul pe care si l-a asumat in tara pentru ca presupune niste privatiuni, niste restrictii (VIDEO)

Un consilier al Casei Regale explica decizia Regelui Mihai de a-i retrage nepotului sau Nicolae titlul de Principe al Romaniei, excluzandu-l astfel din linia de succesiune. Pentru familia regala nu e o decizie sur.

Principele Nicolae a abdicat: ce se intampla cu averea. Monarhistii se intorc impotriva Regelui Mihai

Nicolae, nepotul Regelui Mihai, este de acord, oficial, cu decizia bunicului sau de a-i retrage titlul de Principe al Romaniei si de a-l exclude din linia succesorala la tron. Neoficial, pe Facebook, Nicolae n-a transmis acelasi mesaj. Monarhistii contesta hotararea Regelui Mihai.

Nepotul regelui Mihai: Decizia Majestatii Sale este binevenita pentru mine

Nicolae Mihai Medforth Mills, nepotul regelui Mihai, afirma ca va cauta sa-si serveasca idealurile si principiile in alt mod, mentionand ca pozitia de principe al Romaniei impune un mod de a-si conduce.

Prima reactie a nepotului Regelui Mihai, dupa excluderea din linia de succesiune: Pozitia de principe impune un mod de viata pe care-l gasesc dificil

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, arata ca decizia bunicului sau de a-i retrage titlul de Principe este binevenita deoarece aceasta pozitie si prezenta in linia de succesiune la Coroana Romaniei impuneau un mod de viata care i se parea dificil de acceptat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )