Libnet.ro
UNICEF

10:15

Bani din Ungaria pentru sporirea sinceritatii fata de romani

Adevărul Adevărul,
Bani din Ungaria pentru sporirea sinceritatii fata de romani

La inceputul lunii aprilie, Executivul de la Budapesta a aprobat, printr-o hotarare de guvern, alocarea a aproape un milion de euro !) pentru programul UDMR, 1000 de ani in Transilvania, 100 de ani Romania. continuă pe Adevărul

Viorel Catarama a anuntat ca vrea sa fie candidatul PNL la alegerile din 2020 pentru Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Sector 2, Viorel Catarama, a anuntat duminica, la conferinta filialei Bucuresti, ca vrea sa fie candidatul PNL la alegerile din 2020 pentru Primaria generala, transmite News. ro. Catarama sustine ca sunt colegi care ii propun sa faca o alianta cu Dacian Ciolos, pe care il numeste un impostor care a supt seva din PNL.

Zeci de oameni s-au calcat in picioare intr-un supermarket din Prahova pentru a cumpara branza la promotie

Zeci de oameni din Prahova s-au grabit sa puna mana pe o bucata de branza vanduta la promotie intr-un supermarket. Oamenii au cumparat produsele mai ieftine, insa nu fara sa se injure si chiar sa.

Vela: Carmen Dan, convocata la comisia de aparare din Senat pentru a explica seria de infractiuni grave din Romnia si episodul Microfonul

Comisia de aparare si ordine publica din Senat a aprobat in ultima sedinta, cu majoritate de voturi, solicitarea PNL de audiere a ministrului Carmen Dan, in data de 15 mai, pentru a raspunde cu privire la seria de infractiuni grave, cu violenta, cu care s-a confruntat Romania in ultimele luni, potrivit presedintelui comisiei, liberalul Marcel Vela.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )