Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dezbatere Historia la Adevarul Live:De ce asteapta Ungaria scuze de la Iohannis pentru nedreptatile indurate la Trianon

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live:De ce asteapta Ungaria scuze de la Iohannis pentru nedreptatile indurate la Trianon

Guvernul de la Budapesta a alunecat in ultimii ani pe o panta tot mai accentuata a propagandei revizioniste fata de vecinii Ungariei si in special fata de Romania. Apropierea unui secol de la incheierea Tratatului de la Trianon a nascut in unii dintre liderii guvernului Viktor Orban pasiuni nebanuite pentru trecut dublate de o punere a istoriei in slujba propagandei revizioniste. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00: De ce sa mergi la o scoala de vara despre cel mai atroce experiment al regimului comunist, Fenomenul Pitesti?

In perioada 20-24 iulie, in incinta Memorialului inchisoarea Pitesti, se va desfasura a VI-a editiei a Scolii de Vara Fenomenul Pitesti. Vorbim, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, cu Alin Muresan, coordonatorul scolii de vara, cu Andrei Fantana Robin and the Backstabbers, fost invitat) si cu Silvia Baumgarten fosta participanta) despre cat de important este sa nu ignoram aceasta perioada istorica, despre noutatile si invitatii din acest an.

Florin Iaru vorbeste la Adevarul Live, de la ora 14.00, despre cel mai recent volum al sau, Sanii verzi

Scriitorul Florin Iaru vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre cel mai recent volum al sau, Sanii verzi, o colectie de povestiri scurte, in registru realist, dar uneori si la limita dintre fantastic si horror.

Adevarul Live, ora 11.00. Ludovic Orban, despre lupta politica pentru sefia PNL. Cine sunt liderii liberali care il sustin

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre Congresul de sambata, sustinatorii motiunii sale, si cum vrea sa reformeze partidul in cazul in care devine noul lider al formatiunii.

Adevarul Live. Ludovic Orban, despre lupta politica pentru sefia PNL. Cine sunt liderii liberali care il sustin

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, vorbeste, la Adevarul Live, despre Congresul de sambata, sustinatorii motiunii sale, si cum vrea sa reformeze partidul in cazul in care devine noul lider al formatiunii.

Adevarul Live: De ce Daum e un pariu pierdut si Halep unul castigat

De la ora 14. 00, jurnalistii Adevarul vor dezbate principalele doua subiecte care preocupa lumea sportului in aceasta perioada.

Adevarul Live, ora 14.00. Suntem in criza: evaluarea credibilitatii nationale

Ne confruntam in acest moment cu o criza politica intr-o formula fara precedent. Riscurile sunt multiple, dar poate cel mai important, cel deloc evocat de oamenii nostri politici, este ca, in acest moment, sa fie transmise semnale puternice privind instabilitatea sistemului politic, lipsa sa completa de predictibilitate si intrarea intr-o vrie care poate afecta serios credibilitatea Romaniei in raport cu partenerii internationali.

Adevarul Live de la 12.00: Campanie sociala de infrumusetare a locurilor fara culoare din Romania

Culorile Romaniei este cel mai amplu proiect de responsabilitate sociala ce isi asuma sustinerea comunitatilor urbane si rurale, cu scopul de a creste calitatea vietii in comunitati prin actiuni de reamenajare a spatiilor publice si private.

Adevarul Live: Campanie sociala de infrumusetare a locurilor fara culoare din Romania

Culorile Romaniei este cel mai amplu proiect de responsabilitate sociala ce isi asuma sustinerea comunitatilor urbane si rurale, cu scopul de a creste calitatea vietii in comunitati prin actiuni de reamenajare a spatiilor publice si private.

Ludovic Orban, despre scandalul din PSD: Tine de nebunia lui Dragnea. Probabil a incercat Grindeanu sa-si puna sefa de cabinet fara sa-i ceara voie

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, a vorbit, la Adevarul Live, despre Congresul de sambata si modul in care vrea sa reformeze partidul in cazul, foarte probabil, in care devine noul lider al formatiunii.

ştiri din Cultura

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )