Libnet.ro
UNICEF

09:15

Design de carte, o expozitie spectacol la desemnarea castigatorilor pentru cele mai frumoase carti

Adevărul Adevărul,
Design de carte, o expozitie spectacol la desemnarea castigatorilor pentru cele mai frumoase carti

Cele mai frumoase carti din Romania, unicul proiect cultural din Romania destinat designului de carte, isi desemneaza castigatorii printr-o expozitie spectacol. Cele mai frumoase carti din Romania, editia 2017, vor fi premiate pe 25 octombrie, de la ora 18. 00, la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi, Bucuresti. continuă pe Adevărul

Londra a introdus o taxa pentru cele mai poluante masini. La ce vehicule se aplica

Londra a introdus, luni, o taxa de zece lire sterline pentru cele mai vechi si mai poluante masini, cu scopul de a imbunatati calitatea aerului in capitala Marii Britanii, a declarat primarul metropolei, Sadiq Khan.

Londra introduce o taxa pentru cele mai poluante autovehicule

Londra va introduce, luni, o taxa pentru cele mai vechi si mai poluante autovehicule, in incercarea de a imbunatati calitatea aerului in capitala Marii Britanii, a declarat primarul Londrei, Sadiq Khan, potrivit Reuters.

Nota de plata pe care o achita Romania pentru cele sapte sisteme Patriot cumparate din SUA. Banii vor pleca din tara inaintea livrarilor

Cele 7 sisteme de rachete sol-aer Patriot, pe care Romania urmeaza sa le achizitioneze de la Guvernul SUA, incepand cu anul 2017, costa 3,9 miliarde USD, fara TVA, iar plata urmeaza a se face.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )