Libnet.ro
UNICEF

19:00

inca o data cele mai bune filme din Europa Centrala vin la Medias Central European Film Festival

Adevărul Adevărul,
inca o data cele mai bune filme din Europa Centrala vin la Medias Central European Film Festival

Cea de-a sasea editie Medias Central European Film Festival MeCEFF) 7+1, unicul festival competitiv si tematic consacrat cinematografiilor tarilor central-europene, va avea loc, anul acesta, in perioada 1-3 septembrie. continuă pe Adevărul

Top 100 cele mai bune filme ale secolului XXI: un lungmetraj romanesc, in primele pozitii pe controversata lista

BBC Culture a publicat un top 100 al celor mai bune filme ale secolului XXI cu scopul de a demonta ideea potrivit careia cinematografia este in declin, editorii prestigioasei publicatii fiind de parere ca aceasta doar evolueaza.

4 luni, 3 saptamani si 2 zile, in Top 100 cele mai bune filme ale secolului 21

Pelicula regizata de Cristian Mungiu, castigatorul premiului Palme dOr in 2007, ocupa in opinia criticilor consultati de BBC Culture locul al 15-lea in acest clasament.

Sunt cele mai bune! Nu astepta noul iPhone, alege un telefon din lista asta

Avand in vedere ca lansarea noului iPhone 7 se apropie, vom enumera cateva dintre cele mai bune telefoane mobile din 2016. Anul 2016 a fost unul foarte interesant pentru cei care au urmarit evenimentele de pe piata .

Cele mai celebre sprancene din lume

Vedetele din lumea fimului, a muzicii sau a industriei modei au trasat, in ultimul secol, trendurile in cee ce priveste forma sprancenelor. Stilurile s-au schimbat de la o decada la alta, de la sprancenele perfect arcuite, la cele dese, apoi la cele decolorate si, in prezent, mergand pe o directie cat mai naturala. Iata care sunt cele mai celebre sprancene din lume.

Vrei o vacanta linistita? Iata care sunt cele mai sigure destinatii din lume

Dezastrele naturale, cum a fost cutremurul recent din Italia, nu ar trebui sa ne descurajeze sa calatorim, mai ales ca exista locuri privilegiate in care putem merge linistiti. Iata, asadar, care sunt cele mai sigure destinatii din lume, cu risc minim.

Cele mai frumoase fecioare din showbiz

Am intrat in zodia fecioarei, iar showbiz-ul international este bogat in exemple de femei celebre, extrem de frumoase si apreciate, ce apartin acestui semn zodiacal. Iata doar o parte din acestea! .

Cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani in Sudul Bucurestiului

Peste 100 de lucratori ai Apa Nova Bucuresti au avut de luptat cu cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani, in zona de sud a Bucurestiului, informeaza Regia bucuresteana in noaptea de 22.

Juriul a decis: film romanesc, printre cele mai bune din acest secol

Calitatea cinematografiei romanesti este inca o data recunoscuta pe plan international. De cativa ani de zile, criticii de film din toate tarile au observat cum filmele regizate de romani incep sa adune premii la unele dintre cele mai importante festivaluri internationale. Productii precum Moartea domnului Lazarescu, Dupa dealuri, Eu cand vreau sa fluier, fluier sau [].

Realizare uriasa: Un film romanesc apare in top 100 cele mai bune filme din secolul XXI

Controversata pelicula Mulholland Drive Calea Misterelor) conduce in topul celor mai bune 100 de filme din secolul XXI, la realizarea caruia au contribuit 177 de critici.

Lefkada, insula cu cele mai spectaculoase plaje din Grecia

Cunoscute pentru peisajele uimitoare si apele in nuante de albastru luminos, plajele insulei Lefkada sunt printre cele mai frumoase din Marea Mediterana. Egremni, Porto Katsiki si Kathisma sunt cele mai.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )