Libnet.ro
UNICEF

15:45

LIVE VIDEO Gest istoric: Satul lui Dodon voteaza astazi Unirea cu Romania

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Gest istoric: Satul lui Dodon voteaza astazi Unirea cu Romania

Gest istoric: satul in care s-a nascut Igor Dodon a votat astazi Unirea cu Romania. Acest lucru s-a intamplat dupa ce reprezentantii comunei au intrebat fiecare cetatean si majoritatea a decis sa aprobe declaratia de unire cu Romania. continuă pe Adevărul

VIDEO Gest istoric: Satul lui Dodon voteaza astazi Unirea cu Romania

Gest istoric: satul in care s-a nascut Igor Dodon a votat astazi Unirea cu Romania. Acest lucru s-a intamplat dupa ce reprezentantii comunei au intrebat fiecare cetatean si majoritatea a decis sa aprobe declaratia de unire cu Romania.

LIVE GEST ISTORIC: satul lui DODON voteaza astazi Unirea cu Romania!

GEST ISTORIC: satul in care s-a nascut IGOR DODON a votat astazi UNIREA CU ROMANIA! Acest lucru s-a intamplat dupa ce reprezentantii comunei au intrebat fiecare cetatean si majoritatea a decis sa aprobe declaratia de UNIRE CU ROMANIA!.

SORANA CiRSTEA - VENUS WILLIAMS INDIAN WELLS LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGISPORT. Meci infernal pentru romanca

Sorana Cirstea a invins-o pe Monica Niculescu fara drept de apel, cu 6-2, 6-3, intr-un duel romanesc desfasurat joi, in prima.

U CRAIOVA - ASTRA GIURGIU ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT in Liga I. Oltenii, obligati sa invinga

U CRAIOVA - ASTRA GIURGIU ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Fotbalistul portughez al formatiei CS Universitatea Craiova, Tiago Ferreira, a declarat ca el si colegii sai trebuie sa profite de atmosfera creata de.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT la Indian Wells. Meci complicat pentru Simona

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Perechea romana Irina Begu/Simona Halep a fost invinsa de cuplul Nicole Melichar SUA)/Kveta Peschke Cehia) cu 6-3, 1-6, 10-3, joi, in prima.

LIVE VIDEO TEXT Augustin Lazar: Peste 10.000 de inculpati in 2017 pentru conducerea masinilor sub influenta alcoolului. Foarte multi copii au fost victime ale violentei parintilor / Klaus Iohannis: Se incearca in mod fals acreditarea ideii ca procurorii

Parchetul General isi prezinta miercuri, la ora 11, bilantul pe anul 2017. La sedinta de la Cercul Militar sustin discursuri procurorul general, Augustin Lazar, si presedintele Klaus Iohannis. Urmariti transmisia LIVE VIDEO TEXT.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )