Libnet.ro
UNICEF

11:16

Cele mai vandute carti in 2017. in jurul Marii Uniri de la 1918 de Lucian Boia a avut un tiraj de15.000 de exemplare

Adevărul Adevărul,
Cele mai vandute carti in 2017. in jurul Marii Uniri de la 1918 de Lucian Boia a avut un tiraj de15.000 de exemplare

De la carti de gatit si pana la cele de dezvoltare personala, de la fictiune si pana la carti pentru copii, 2017 a fost un an bun pentru toate genurile literare. Printre cele mai vandute se numara titlurile in jurul Marii Uniri de la 1918, de Lucian Boia, Aviatorul, de Evgheni Vodolazkin si Femeia cu Parul Rosu, de Orhan Pamuk. continuă pe Adevărul

Un drapel tricolor a legat cele doua maluri ale Prutului, marcand intrarea in Anul Centenar al Marii Uniri

Un drapel tricolor cu o lungime de 100 de metri a legat, duminica, cele doua maluri ale Prutului, marcand intrarea in Anul Centenar al Marii Uniri din 1918. Cateva sute de oameni au participat la desfasurarea tricolorului pe un pod feroviar dintre Romania si Republica Moldova, in dreptul localitatii Falciu din judetul Vaslui, potrivit Platformei Unioniste Actiunea 2012.

Centenarul Marii Uniri debuteaza cu o manifestatie-eveniment in judetul Vaslui, pe malul Prutului. Un steag de 100 de metri va uni Moldova cu Romania

Evenimentul organizat la Prut in ultima zi din anul 2017 si prima zi din 2018 va avea loc in localitatea Falciu din judetul Vaslui. Mii de oameni sunt asteptati sa marcheze intrarea in Anul Centenarului Marii Uniri prin intinderea unui steag de 100 de metri peste Prut. Startul evenimentului va fi dat duminica, la ora 14:00, din fata primariei din Falciu.

La Vaslui se va marca intrarea in Anul Centenarului Marii Uniri prin intinderea unui tricolor de 100 de metri peste Prut

O manifestatie stradala organizata la Prut in ultima zi din anul 2017 si prima zi din 2018 va avea loc in localitatea Falciu din judetul Vaslui. Mii de oameni vor marca intrarea in Anul Centenarului Marii Uniri prin intinderea unui steag de 100 de metri peste Prut. Startul evenimentului va fi dat duminica, la ora 14:00, din fata Primariei.

Peste 270 de terenuri din patrimoniul Hunedoarei au fost vandute intr-un deceniu. Care au fost cele mai mari suprafete date de municipalitate

Peste 270 de terenuri au fost vandute de adminisratia locala din Hunedoara in ultimii 11 ani arata rapoartele primariei. Cele mai multe au fost vandute in anul 2006.

Sarbatoreste Revelionul cu stil: Top 5 cele mai bine vandute branduri de sampanie din lume

Trecerea dintre ani poate fi imaginata cu greu de majoritatea petrecaretilor fara ca dopul unei sticle de sampanie sa tasneasca. In cazul in care nu stii cu ce sa te delectezi de Revelion, iata topul celor mai vandute brand-uri din lume.

Cele mai mari investitii obtinute de startup-uri si firme romanesti, in 2017

Cele mai mari investitii in firmele mici si medii romanesti, in special cele din domeniul tehnologiei, au venit din partea unor fonduri de investitii straine. Dar, sunt cateva startup-uri care au reusit sa atraga sume importante de bani si din partea unor fonduri private romanesti sau antreprenori locali. Iata care au fost in acest an cele mai mari fiantari obitinute de firmele fondate de romani.

Pentru ce filme au platit romanii bilete la cinema in 2017: topul productiilor straine siromanesticu cele mai mari incasari

Furios si iute 8 a avut cele mai mari incasari in cinematografele din tara, mai mult de jumatate din suma de peste 13 milioane de lei fiind obtinuta in weekend-ul de debut, in timp ce Octav conduce in topul filmelor romanesti pentru care spectatorii au platit anul acesta bilet la cinema.

Topul televiziunilor care au primit cele mai mari amenzi de la CNA in 2017 si motivele: Romania TV, campioana

In 2017, posturile Romania TV, Realitatea TV si Kanal D au primit cele mai mari amenzi de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru derapajele televizate, anunta News. ro.

Romania TV si Realitatea TV, amendate cu cele mai mari sume - 387.500 de lei, respectiv 250.000 de lei in total

Romania TV, Realitatea TV si Kanal D ocupa primele trei locuri in topul televiziunilor care au fost amendate de Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu cele mai mari sume in anul 2017, sanctiunile lor insumand 387. 500 de ei, 250. 000 de lei, respectiv 210. 000 de lei.

Cele mai bune filme de aventura aparute de-a lungul timpului

Filmele de aventura sunt filmele care te introduc intr-o lume a tuturor posibilitatilor, intr-o lume in care poti fii cine vrei, cand vrei si unde vrei. Tot de la noi ai aflat care sunt cele mai bune filme de aventura ale anului 2017. insa, de-a lungul timpului, fiecare an in parte a fost martorul unor [].

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )