Libnet.ro
UNICEF

11:30

A fost ales logo-ul Centenarului Marii Uniri de la 1918

Adevărul Adevărul,
A fost ales logo-ul Centenarului Marii Uniri de la 1918

In urma concursului de idei lansat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale MCIN) impreuna cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania si cu sprijinul International Advertising Association, al Centrului de Excelenta in Studiul Imaginii si al UNArte, a fost aleasa identitatea vizuala ce va reprezenta Centenarul Marii Uniri de la 1918 si al Razboiului pentru intregirea Neamului. continuă pe Adevărul

Gafa in logoul Centenarului Marii Uniri. Ce greseala s-a strecurat

O gafa s-a strecurat in logoul ce va reprezenta Centenarul Marii Uniri de la 1918, a observat scriitorul Alexandru Petria. Logo-ul este reprezentat de numarul 100, scris cu puncte tricolore, alaturi de.

Ministerul Culturii: A fost ales logo-ul pentru Centenarul Marii Uniri

Ministerul Culturii anunta lca, in urma unui concurs de idei la care au participat pro bono trei agentii de publicitate, a fost selectata identitatea vizuala ce va reprezenta Centenarul Marii Uniri de la 1918 si al Razboiului pentru Intregirea Neamului.

S-a stabilit logo-ul Centenarului Marii Unirii (FOTO)

Ministerul Culturii a anuntat castigatorul concursului de idei pentru identitatea vizuala ce va reprezenta Centenarul Marii Uniri de la 1918 si al Razboiului pentru intregirea.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )