Libnet.ro
UNICEF

07:30

Producatorul filmului Regina Maria, inima Romaniei, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Producatorul filmului Regina Maria, inima Romaniei, la Adevarul Live

Regina Maria este una dintre cele mai importante si mai iubite personaje ale istoriei moderne a Romaniei. Rolul pe care ea l-a avut in anii Marelui Razboi, dar si in timpul tratativelor de pace de la Paris a facut ca Romania sa aiba cea mai buna sansa in procesul de realizare a Marii Uniri. continuă pe Adevărul

Producatorul documentarului Maria- inima Romaniei: Oamenii au o intelegere mai degraba ingusta cu privire la cine este ea

La 100 de ani de la Marea Unire, cand multi sunt dezamagiti de felul in care este sarbatorit evenimentul istoric, documentarul Maria- inima Romaniei vine ca un exemplu de asa da cu privire la felul in care ar trebui sa arate un produs care cinsteste un secol de la formarea tarii. Pro TV va difuza filmul dedicat reginei pe 1 decembrie, de la ora 18.

Un nou documentar prezinta n premiera imagini color cu Regina Maria si primul razboi mondial. Arhivele nationale din 14 tari au sustinut proiectul, cele din Romnia au ramas alb-negru

Publicul larg din Romania va avea ocazia, pe 1 decembrie, sa vada in premiera imagini color din timpul primului razboi mondial, incluse intr-un film documentar despre Regina Maria, ce va fi difuzat de Pro TV. Ce nu va vedea acelasi public vor fi imagini colorate provenind din Arhivele Nationale care - spre deosebire de arhivele altor 14 tari, care nu au avut nicio problema - nu au fost de acord ca imaginile pe care le detin sa fie colorate in cadrul documentarului Maria - inima Romaniei, dupa cum spun realizatorii acestuia.

Ce trebuie sa faca gravidele ca sa se asigure ca vor avea un bebelus sanatos? Aflam la Adevarul Live de la ora 14.00

60% din viitorii parinti din Romania nu ajung la medic pentru analizele care trebuie facute inainte de a concepe un copil si spun ca sarcina s-a produs din intamplare, arata statisticile. Care sunt factorii care pot duce la intreruperea sarcinii, cum putem depista precoce eventualele malformatii si ce e de facut ne spune dr. Ana Maria Vayna, medic specialist obstetrica-ginecologie, la Adevarul Live de la 14.

Cand devine o problema greutatea copiilor? Aflam la Adevarul Live de la ora 14.00

Romania se afla pe un loc fruntas in Europa la capitolul epidemiei de obezitate la copii si la riscul de diabet zaharat de tip 2 la varste fragede. Dezbatem problema impreuna cu specialisti si cu mama unui baiat cu probleme de greutate la Adevarul Live de la ora 14. cu mama unui baiat cu probleme de greutate la Adevarul Live de la ora 14.

Adevarul Live: Cand devine o problema greutatea copiilor

Romania se afla pe un loc fruntas in Europa la capitolul epidemiei de obezitate la copii si la riscul de diabet zaharat de tip 2 la varste fragede. Dezbatem problema impreuna cu specialisti si cu mama unui baiat cu probleme de greutate la Adevarul Live.

Florin Citu, la Adevarul Live. Mai are Guvernul Dancila bani de salarii si pensii in 2019?

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, vorbeste, la Adevarul Live, despre ultima rectificare bugetara, de unde va avea Guvernul Dancila pentru salarii si pensii, dar si despre inscrierea sa in cursa interna pentru a fi candidat al PNL pentru Primaria Capitalei.

Adevarul Live, ora 21.00. Valeriu Munteanu, despre sansele ca partidele proeuropene sa faca front comun in alegeri impotriva lui Dodon si Plahotniuc

Vicepresedintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 26 noiembrie. Politicianul va vorbi despre scenariile preelectorale si postelectorale, despre cum decurg negocierele dintre PL, PLDM, PAS si PDA si sansele ca liberalii sa se alature blocului electoral ACUM.

Adevarul Live: Ce trebuie sa faca gravidele ca sa se asigure ca vor avea un bebelus sanatos?

60% din viitorii parinti din Romania nu ajung la medic pentru analizele care trebuie facute inainte de a concepe un copil si spun ca sarcina s-a produs din intamplare, arata statisticile. Care sunt factorii care pot duce la intreruperea sarcinii, cum putem depista precoce eventualele malformatii si ce e de facut ne spune dr. Ana Maria Vayna, medic specialist obstetrica-ginecologie.

Cat de utile sunt abonamentele private de sanatate? Aflam la Adevarul Live de la ora 15.00

Care este diferenta dintre asigurarea medicala de stat, abonamentele la clinici private si asigurarile private de sanatate? Discutam despre modul in care toate acestea sustin preventia in sanatate, dar si despre dezbaterile din spatiul public privind dubla decontare a serviciilor medicale, impreuna cu Eduard Dobre, directorul executiv PALMED.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )