Libnet.ro
UNICEF

01:05

Retrospectiva. Deschiderea Sezonului Romania-Franta, unul dintre cele mai importante programe culturale din 2018

Adevărul Adevărul,
Retrospectiva. Deschiderea Sezonului Romania-Franta, unul dintre cele mai importante programe culturale din 2018

Targurile de carte de la Paris, Madrid, Leipzig, o serie de evenimente dedicate sarbatoririi Centenarului Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, deschiderea Sezonului Romania-Franta si pregatirea participarii Romaniei ca tara invitata la Festivalul International de Arte Europalia 2019 s-au numarat printre prioritatile Institutului Cultural Roman ICR) in anul 2018. continuă pe Adevărul

A murit in mod neasteptat si dramatic dupa ce a fost obligat sa-si dea demisia. Era unul dintre cei mai indragiti profesori, iar acum toti elevii ii duc dorul

Un profesor foarte indragit a murit, in mod neasteptat, la doar cateva saptamani dupa ce a fost obligat sa-si dea demisia. Garry Phillips era unul dintre cei mai buni profesori de la City College.

Unul dintre cele mai mari mistere ale istoriei. Care era originea puterii regilor-vindecatori

Vindecatorii miraculosi sau oamenii cu puteri magice nu erau ceva neobisnuit in lumea medievala. Cu toate acestea, niciun vraci medieval nu se putea compara cu faima de vindecatori pe care o dobandisera regii Frantei din celebra dinastie Capet. Pana in secolul al XIV-lea erau recunoscuti in toata Europa si se organizau pelerinaje anuale pentru vindecarea tuturor bolilor. Pana si tratatele medicale ale vremii le recunosteau puterea.

CUTREMUR pe scena internationala: Una dintre cele mai iubite actrite a fost diagnosticata cu cancer DIN NOU! Cred ca voi iesi invingatoare

Olivia Newton-John, australianca devenita celebra dupa rolul feminin principal din musicalul Grease, a publicat, miercuri, o inregistrare video prin care infirma zvonurile despre moartea sa iminenta din.

Bloggerita moarta la doar 16 ani. Era unul dintre cei mai cunoscuti influenceri digitali din Brazilia

Kamylle Marinho, unul dintre cei mai cunoscuti influenceri digitali din Brazilia, a murit vineri, dupa o lupta de doi ani cu cancerul. Bloggerita avea doar 16 ani.

Cele mai eficiente trucuri pentru un zambet frumos si sanatos

Se spune ca zambetul este cartea de vizita a fiecarei persoane, un accesoriu de care ar trebui sa avem intotdeauna grija. In acelasi timp, dantura este si una dintre cele mai expuse zone, iar sanatatea ei poate fi influentata de.

Thailanda se pregateste de furtuna tropicala Pabuk, una dintre cele mai puternice din ultimele decenii

Autoritatile thailandeze au suspendat serviciile de feriboturi si au inceput sa evacueze oamenii din zonele ce vor fi afectate de furtuna tropicala Pabuk, temandu-se ca aceasta ar putea fi cea mai puternica din ultimii 30 de ani.

Utile: Fructele-minune care contin cea mai mare cantitate de antioxidanti; Esti racit? Atunci trebuie sa mannci ciocolata; Metode pentru a scapa de aspectul ochilor obositi

De ce nu este recomandat sa adaugi lapte sau zahar in cafea. Unul dintre cele mai cautate energizante din lume, cafeaua, are si efecte secundare. Cu atat mai mult cu cat in ea se adauga zahar sau lapte. Cat timp trebuie sa stea copiii pe tableta. Statul prea mult in fata dispozitivelor de orice tip le dauneaza celor mici. Cat timp trebuie sa stea copiii pe tableta.

Cele mai grave probleme ale Serbiei sunt somajul, coruptia si Kosovo

Potrivit a 81% dintre intervievati, standardul de viata scazut si somajul, precum si coruptia si criminalitate sunt cele mai grave probleme cu care se confrunta Serbia arata rezultatele sondajului de opinie realizat de cotidianul belgradean Politika si Agentia Faktor Pus, transmite Rador.

Boboteaza, una dintre cele mai importante sarbatori pentru credinciosi. Fetele pun busuioc sub perna, barbatii se intrec inot pentru a scoate crucea din apa

Boboteaza este sarbatorita pe 6 ianuarie si, impreuna cu ziua Sfantului Ioan Botezatorul, praznuit pe 7 ianuarie, marcheaza finalul perioadei de 12 zile a sarbatorilor de iarna, care incep in Ajunul Craciunului. De Boboteaza si de Sfantul Ioan se colinda, se fac farmece, se prezice viitorul in noul an, fetele pun busuioc sub perna ca sa isi viseze ursitul, iar barbatii se intrec inot pentru a scoate crucea aruncata de preot in apa.

10 dintre cele mai bine cotate filme SF ale tuturor timpurilor

Va propunem o colectie de 10 filme din categoria SF care au fost foarte bine cotate de catre criticii de specialitate.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )