Libnet.ro
UNICEF

07:15

Duminica incepe FEST- FDR 2019. Spectacolul SUNT O BABA COMUNISTA, produs de TNTm, e premiera festivalului

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Duminica incepe FEST- FDR 2019. Spectacolul SUNT O BABA COMUNISTA, produs de TNTm, e premiera festivalului

Maine duminica, 3 noiembrie incepe o noua editie a Festivalului European al Spectacolului Timisoara Festival al Dramaturgiei Romanesti. Organizat de Teatrul National si sustinut de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, Primaria si Consiliul Local Timisoara, cu sprijinul UNITER, FEST-FDR este singurul festival din Romania dedicat dramaturgiei nationale in identitatea ei distincta si, . continuă pe Ceaşca de Cultură

FEST - FDR 2019 lanseaza noi provocari

Intotdeauna revolutiile sociale, revolutiile politice au fost subliniate de teatru: veti descoperi intotdeauna, in forma dramatica, in forma de spectacol, un produs al evolutiei umane. Teatrul National continua acest drum fundamental! Societatea se va dezvolta prin teatru, prin adevar - cu aceste cuvinte a deschis Ada Hausvater, managerul Teatrului National, editia 2019 a FEST-FDR duminica, .

Cand incepe vacanta de Craciun 2019. Cate zile stau acasa elevii

Mai este aproximativ o luna pana la vacanta de Craciun a elevilor. in anul scolar 2019-2020, copiii au parte de trei saptamani libere in vacanta de iarna, care este totodata si vacanta intersemestriala.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )