Libnet.ro
UNICEF

15:45

Editia din acest an a Galei Premiilor UNITER va avea loc la Teatrul National Cluj-Napoca

Adevărul Adevărul,
Editia din acest an a Galei Premiilor UNITER va avea loc la Teatrul National Cluj-Napoca

Gala Premiilor UNITER strabate anul acesta 444 km si ajunge la Cluj-Napoca. Un oras tanar in spirit, dar totodata, un important loc al istoriei treatrale, in care va fi prezentat teatrul romanesc de azi. in 2019, anul in care oamenii de teatru din Romania sarbatoresc un moment istoric si cultural deosebit 100 de ani de la nasterea Teatrului National Cluj-Napoca. continuă pe Adevărul

Marea Britanie este tara invitata de onoare la editia din acest an a Targului de carte Bookfest. Cine sunt cei 11 autori care vin din regat

Editia din acest an a targului de carte Bookfest va avea loc intre 29 mai si 2 iunie. Tara invitata de onoare in acest an este Marea Britanie, in sine o sarbatoare, pentru ca publicul va avea acces direct la o cultura pe care editorii romani au facut deja eforturi sustinute ca sa o promoveze, dupa cum a declarat Grigore Arsene, presedintele Asociatiei Editorilor din Romania. Zece autori britanici contemporani vor veni in Romania.

Madonna, nevasta lui Maluma in noul clip! Cand va avea loc lansarea?

Madonna se pregateste sa revina in forta pe piata muzicala cu un nou videoclip in care joaca rolul nevestei lui Maluma! Iata cand va avea loc lansarea mult asteptatei colaborari! .

Mega-fuziunea dintre Deutsche Bank si Commerzbank nu va mai avea loc, negocierile au esuat

Planurile pentru o mega-fuziune bancara la Frankfurt, intre Deutsche Bank si Commerzbank, au cazut. Discutiile preliminare au ramas fara rezultat. Ambele parti confirma oficial rezultatul negocierilor, dupa cum relateaza mass-media germana. Primele reactii la bursa sunt foarte diferite. Cele doua mari institutii private de credit din Germania nu doresc sa fuzioneze intr-o noua structura financiara nationala.

Scotia ameninta cu un nou referendum de INDEPENDENTA din cauza Brexitului

Scotienilor ar trebui sa li se ofere sansa sa voteze din nou asupra independentei pana in anul 2021, in situatia in care Brexitul va avea loc, a precizat prim-ministrul Scotiei, Nicola Sturgeon, citata de.

Fotbalistii echipei Bolton refuza sa joace ultimele doua meciuri din acest sezon pentru ca nu si-au primit salariile

Fotbalistii echipei Bolton Wanderers refuza sa joace ultimele doua meciuri din actuala editie a Championship din cauza restantelor salariale, relateaza bbc. com.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )