Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ileana, Principesa de Romania - joi 12 septembrie, ora 19 @Teatrul Dramaturgilor Romani

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Ileana, Principesa de Romania - joi 12 septembrie, ora 19 @Teatrul Dramaturgilor Romani

In cadrul microstagiunii-estivale, Teatrul Dramaturgilor Romani prezinta joi 12 septembrie, ora 19. 00 spectacolul eveniment ILEANA, PRINCIPESA DE ROMANIA. Un spectacol de si cu LIANA CETERCHI, realizat de Asociatia Femeilor din Teatru IFDACA PENTRU FEMEI, in parteneriat cu UNITER, Arhivele Nationale ale Statului, Asociatia Romania Culturala si Manastirea Schimbarea la Fata din Ellwood City, Pennsylvania, S. continuă pe Ceaşca de Cultură

Prognoza meteo, joi 5 septembrie. Cum va fi vremea in tara. Ploi si temperaturi scazute

Conform prognozei emisa de specialistii de la ANM, vremea va fi capricioasa joi, 5 septembrie. Meteorologii anunta ploi si temperaturi scazute, insotite de rafale. Prognoza meteo, joi 5 septembrie. Cum va fi vremea in tara? Prognoza meteo emisa de specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca joi, 5 septembrie, vremea va .

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 5 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 5 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti - Iubirea e motiv de visare si de divertisment, pentru ca azi ti se aprind calcaiele foarte repede dupa orice noua aparitie interesanta. Un zambet.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 5 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 5 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator - Ai timp berechet sa stai si sa cantaresti o situatie incurcata. Nu te impinge nimic si nimeni de la spate sa te grabesti sa dai un.

Curs valutar BNR joi, 5 septembrie. Cu cat poti cumpara azi Euro

BNR va stabili si comunica joi, 5 septembrie, noul curs al valutelor lumii, de la ora 13:15, cand valorile vor aparea si pe site-ul oficial al Bancii. Cu cat poti cumpara azi Euro? Curs valutar BNR joi, 5 septembrie 2019 Banca Nationala a Romaniei BNR) va comunica noul curs valutar. Valorile vor fi afisate incepand .

Rezultate Loto 649 de joi, 5 septembrie. Care sunt numerele castigatoare

Joi, 5 septembrie, au avut loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc. La Loto 6 din 49 reportul inregistrat este in valoare de peste peste 5,40 milioane lei peste 1,14 milioane euro). La Noroc, Loteria Romana pune in joc un report cumulat in valoare de peste 1 milioane lei peste 213. 000 euro).

Rezultate Loto 6 din 49. Numerele extrase joi, 5 septembrie 2019 LIVE

Rezultatele Loto 6 din 49 pentru ziua de joi, 5 septembrie. Loteria Romana pune la dispozitie noi extrageri pentru cei care au curajul sa-si incerce norocul la categoriile: Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc. Vom publica de indata numerele dezvaluite incepand cu orele 18:15 la emisiunea dedicata Agentiei de Jocuri .

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 5 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 5 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn - Ai ajuns la capatul unui proiect si deja poti sarbatori reusita! Ai parcurs un drum anevoios, ai muncit din greu, dar esti multumit de.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 5 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 5 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Sagetator - Te preocupa unele investitii de acasa, cum ar fi aparatura electrocasnica sau mobila, dar nu poti lua decizii de unul singur, ci numai.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 5 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 5 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Ai mare grija la deciziile categorice pe care esti gata sa le iei. S-ar putea sa fie niste alegeri facute in pripa care, mai devreme sau mai.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 5 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 5 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanta - Discutiile pe care le porti cu partenerul de viata au un efect pozitiv asupra voastra, in cuplu, iar respectul si increderea reciproca se.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )