Libnet.ro
UNICEF

15:46

Stela Giurgeanu castiga concursul de dramaturgie Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2018

Adevărul Adevărul,
Stela Giurgeanu castiga concursul de dramaturgie Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2018

Juriul Concursului de dramaturgie Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2018, compus din criticii Marina Constantinescu, Dan C. Mihailescu si Marian Popescu, a decis castigatorul de anul acesta. Piesa Matilda si groparii de Stela Giurgeanu va fi premiata in cadrul Galei Premiilor Uniter ce se va desfasura la Teatrul National Cluj-Napoca, pe 13 mai. continuă pe Adevărul

ANALIZA EKATHIMERINI.COM PENTRU IANUARIE-APRILIE 2019: Bursa din Atena are cea mai buna evolutie din ultimii 20 de ani

Plus de aproape 27% de la inceputul anului curent Piata actiunilor din Grecia se bucura, in prezent, de cea mai buna perioada de patru luni de dupa 1999, dupa dificultatile care au afectat-o in 2018, conform unei analize ekathimerini. com, care arata ca indicele de referinta al Bursei din Atena ASE) a inregistrat un castig de 26,92% de la inceputul anului pana la data de 18 aprilie.

Business report: Berea craft, noua vedeta in Romania. Cat castiga fabricantii de bere artizanala; De unde provine cea mai mare parte a articolelor de imbracaminte importate in Europa; Statul a tras teapa celor mai buni dintre contribuabili

Cat de prost e distribuita cea mai mare crestere a costului muncii din UE. Romania conduce detasat in. Gazprom vrea sa se extinda in Argentina. Grupul Gazprom ia in considerare posibilitatea implementarii unor.

A cincea sotie a lui Tariceanu, despre liderul ALDE: Sotul meu face cea mai buna dulceata

Loredana Moise, a cincea sotie a lui Calin Popescu Tariceanu, a vorbit, in cadrul unei emisiuni de la Antena 3, despre liderul ALDE, mai ales in ceea ce priveste preferintele culinare ale acestuia.

Stresul la locul de munca, a doua cea mai frecventa problema de sanatate, dupa durerile de spate. Care sunt meseriile cele mai expuse

Stresul la locul de munca a devenit o problema ingrijoratoare, spun medicii psihiatri, fiind a doua cea mai frecventa afectiune cu care se confrunta angajatii, dupa durerile dorsale. Aceasta afecteaza aproximativ 30% dintre europeni si duce la declansarea unor afectiuni grave.

Basescu: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista. Mare nemernic

Fostul presedintre Traian Basescu considera ca liderul PSD Liviu Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista, provocand o criza inutila.

BASESCU: Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista

Fostul presedintre Traian Basescu considera ca liderul PSD Liviu Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista, provocand o criza inutila.

Patriarhul Daniel, despre atacurile din Sri Lanka: Expresia cea mai cruda a violentei si a instrainarii de Dumnezeu

Patriarhul Daniel lanseaza un apel la rugaciune pentru victimele atacurilor teroriste din Sri Lanka, spunand ca aceste atentate reprezinta expresia cea mai cruda a violentei dezumanizante si a instrainarii de Dumnezeu.

Credinciosii catolici sarbatoresc astazi invierea Domnului, cea mai veche sarbatoare crestina, in timp ce ortodocsii celebreaza Floriile

Credinciosii catolici si protestanti sarbatoresc, duminica, Pastele, sarbatoarea bucuriei, cea mai veche sarbatoare a crestinatatii. Este sarbatoarea care a adus omenirii speranta mantuirii si a vietii vesnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos. Crediciosii ortodocsi serbeaza Floriile sau Duminica Stalparilor, care marcheaza intrarea triumfala a lui Iisus Hristos in Ierusalim.

Raportul procurorului Robert Mueller a devenit cea mai bine vanduta carte pe Amazon

Raportul procurorului Robert Mueller despre interventia ruseasca in campania alegerilor prezidentiale din SUA in 2016 a devenit cea mai bine vanduta carte pe Amazon, desi a fost disponibila online gratuit, potrivit DPA.

Raportul Muller, cea mai bine vanduta carte pe Amazon

Raportul procurorului special Robert Mueller asupra ingerintei ruse in alegerile prezidentiale americane din 2016 a devenit sambata cea mai bine vanduta carte de pe Amazon, desi este disponibil gratuit online, relateaza Agerpres.

ştiri din Cultura

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )