Libnet.ro
UNICEF

01:05

Poeta Magda Carneci: Scriitorii dau cei mai multi disidenti in toate regimurile politice si sociale

Adevărul Adevărul,
Poeta Magda Carneci: Scriitorii dau cei mai multi disidenti in toate regimurile politice si sociale

Poeta Magda Carneci afirma ca tensiunea din Uniunea Scriitorilor din Romania vine de la o lipsa de transparenta si de comunicare publica din partea actualei conduceri si spune ca intelege fondul de revolta din spatele actiunilor disidentilor. continuă pe Adevărul

STUDIU Cei mai multi bani ai romanilor se duc pe mancare si pe locuinta

In fiecare luna, cei mai multi bani ai romanilor se duc pe mancare 753 lei) si pe cheltuielile legate de locuinta 680 lei), categorii care fac parte din cheltuielile lunare ale tuturor romanilor, arata un studiu realizat sub umbrela Bold by Lowe Group, alaturi de compania de research iSense Solutions.

Testul de limba romana pe care cei mai multi adulti il pica! Care e cel mai lung cuvant care, citit invers, e la fel?

Dincolo de gramatica despre care se spune ca este una dintre cele mai complicate, limba romana este si amuzanta! Iata un test pe care elevii de clasa a II-a il rezolva cu usurinta, in timp ce multi.

SUA: Unul dintre cei mai cautati criminali in serie, prins dupa 40 de ani

Unul dintre cei mai cautati criminali in serie din SUA, Joseph James DeAngelo, un fost politist, a fost arestat miercuri noaptea, dupa ce a fost cautat timp de 40 de ani. Joseph James DeAngelo, in anii 70 si.

Statistica: Fenomenul de mbatrnire demografica s-a accentuat, romnii de peste 65 ani fiind mai multi cu 350.000 de persoane dect cei tineri

Procesul de imbatranire demografica s-a adancit, comparativ cu 1 ianuarie 2017 remarcandu-se o scadere usoara a ponderii persoanelor tinere 0-14 ani) si o crestere a ponderii populatiei varstnice de 65 ani si peste), arata datele transmise joi de Institutul National de Statistica. Indicele de imbatranire demografica a crescut la 110,7 persoane varstnice la 100 persoane tinere. Varsta medie a populatiei a fost de 41,3 ani, cu 0,2 ani mai mare decat la 1 ianuarie 2017.

Iohannis, indemn pentru tineri: imi doresc sa vad mai multi care intra in politica

Presedintele Klaus Iohannis, a lansat, joi, o invitatie tinerilor din Romania de a intra in politica si de a schimba Romania in mai bine. El a declarat, in cadrul dezbaterii Viziunea tinerilor pentru.

Medic: Tara e confiscata de toape si infractori. Cei mai harnici romani au plecat, au mai ramas niste tineri entuziasti, care tin sandramaua sa nu ne cada in cap

Renumitul medic nutritionist Simona Tivadar a sustinut ca asista la disparitia poporului roman, in sensul in care cei harnici, seriosi si buni au emigrat si au ramas doar ciurucurile, dinozaurii si niste ti.

Mesajul unuia dintre cei mai de temut masoni: Va fi o noua ordine mondiala!

Henry Kissinger, omul care a influentat istoria de dupa razboi mai mult decat oricine altcineva, a dat un interviu in Der Spiegel, in care sublinia ca este nevoie urgenta de o noua ordine mondiala, dar ca.

Ministrul Turismului vrea sa atraga in Romania turisti din Emiratele Arabe: urmeaza intalniri cu cei mai marituroperatori din zona

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a participat la Targul International de Turism Arabian Travel Market, desfasurat in perioada 22 25 aprilie, in Dubai. Cu ocazia vizitei, ministrul Turismului a avut mai multe intalniri bilaterale importante pentru dezvoltarea turismului de incoming pentru tara noastra.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )