Libnet.ro
UNICEF

09:15

EUYO - Orchestra de Tineret a Uniunii Europene, in concert extraordinar pe 15 aprilie la Ateneul Roman

Adevărul Adevărul,
EUYO - Orchestra de Tineret a Uniunii Europene, in concert extraordinar pe 15 aprilie la Ateneul Roman

EUYO - Orchestra de Tineret a Uniunii Europene va sustine pe 15 aprilie,de la ora 19. 00, in Sala mare aAteneului Roman, un concert extraordinar, organizat deInstitutul Cultural Roman,in cadrul turneului aniversar -Capital Soundscare are loc in cele 28 state membre UE, cu ocazia implinirii a 40 de ani de la infiintarea orchestrei. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila sustine ca Romnia sta foarte bine cu pregatirea preluarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Premierul Viorica Dancila considera ca Romania sta foarte bine cu pregatirea primului sau mandat la Presedintia Consiliului UE, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Afirmatia a fost facuta vineri cu ocazia unei reuniuni a Comitetului interministerial pentru pregatirea preluarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Stam foarte bine cu pregatirea preluarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, in cadrul unei reuniuni a Comitetului interministerial pentru pregatirea preluarii de catre tara noastra a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, ca stam foarte bine la acest capitol, se arata intr-un comunicat al Guvernului, dat publicitatii.

Dancila: Stam foarte bine cu pregatirea preluarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, vineri, in cadrul unei reuniuni a Comitetului interministerial pentru pregatirea preluarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, ca stam foarte bine la acest capitol. in cadrul intalnirii a fost adoptat calendarul reuniunilor informale ce vor fi organizate in Romania, dar si calendarul actiunilor premergatoare exercitarii mandatului.

Liderii Uniunii Europene sunt acuzati ca nu apara drepturile cetatenilor in acordul pentru Brexit

Activistii care sustin drepturile cetatenilor britanici si europeni l-au criticat pe presedintele Consiliului European, Donald Tusk, pentru ca nu face destul pentru a proteja drepturile cetatenilor dupa Brexit, scrie The Guardian.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )