Libnet.ro
UNICEF

13:45

Scriitoarea Herta Muller, suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romania

Adevărul Adevărul,
Scriitoarea Herta Muller, suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romania

Scriitoarea Herta Muller, laureata cu Premiul Nobel pentru Literatura in 2009, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romania USR) pentru ca nu si-a platit cotizatia anuala, in valoare de 150 de lei, informeaza Hotnews. Conform statutului USR, acest lucru inseamna ca scriitoarea pierde anumite drepturi de membru, cum ar fi ca nu poate vota la alegerile pentru presedintia uniunii. continuă pe Adevărul

Scriitoarea Herta Muller, laureata cu Premiul Nobel pentru Literatura, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romnia pentru ca nu si-a platit cotizatia

Scriitoarea Herta Muller, laureata cu premiul Nobel pentru Literatura in 2009, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romania pentru ca nu si-a platit cotizatia de 150 de lei pe an, a confirmat pentru HotNews. ro presedintele USR, Nicolae Manolescu. Informatia a fost publicata initial de Libertatea. Este suspendata, asta inseamna ca nu are drept de vot, atata tot. in rest ea este membra, a spus Manolescu care a precizat ca Herta Muller ar fi spus ca nu o intereseaza Uniunea Scriitorilor.

Herta Muller, laureata a premiului Nobel, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor: Care este motivul (VIDEO)

Herta Muller, laureata a premiului Nobel pentru literatura, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romania pentru ca nu a platit niciodata cotizatia care trebuie achitata de fiecare membru al.

Herta Muller, suspendata din drepturi in cadrul Uniunii Scriitorilor din Romania. Motivul este de-a dreptul incredibil

Herta Muller a fost suspendata din drepturi in cadrul Uniunii Scriitorilor din Romania, pentru neplata cotizatiei stabilita de Consiliul U. Herta Muller, care a fost laureata cu Premiul Nobel pentru.

Nicolae Manolescu, dupa suspendarea Hertei Muller din Uniunea Scriitorilor: Sunt scriitori mai importanti care meritau Premiul Nobel. Ea scrie in germana in Germania (VIDEO)

Herta Muller, laureata a Premiului Nobel pentru Literatura, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romania pentru ca nu a platit cotizatia care trebuie achitata de fiecare membru al.

ştiri din Cultura

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )