Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tineri din Romania si Republica Moldova au cantat, alaturi de muzicieni din intreaga lume, imnulEuropei, Oda bucuriei

Adevărul Adevărul,
Tineri din Romania si Republica Moldova au cantat, alaturi de muzicieni din intreaga lume, imnulEuropei, Oda bucuriei

Tineri din Romania si Republica Moldova au participat, din studiourile de acasa, la un proiect global care a reunit 140 de muzicieni din 30 de tari si de pe sase continente, sub egida retelei de orchestre Better Together. in perioada de autoizolare din cauza pandemiei COVID-19, tinerii muzicieni au inregistrat online Oda Bucuriei de Beethoven, care este si imnul Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Peste 50 de angajati MAI, infectati cu COVID-19 in Republica Moldova

53 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova au fost infectati cu virusul COVID-19. Patru din acestia au fost deja externati, sapte angajati primesc tratament la domiciliu, iar 42 sunt spitalizati.

inca o persoana a murit de COVID-19 in Republica Moldova

O femeie de 62 de ani din Tiraspol a murit, sambata dimineata, de COVID-19. Pacienta a decedat la spitalul din Slobozia, regiunea transnistreana, unde a fost internata in stare grava, cateva zile in urma, insa nu a mai putut fi salvata de medici. in total, 30 de persoane au murit in Republica Moldova de COVID-19, dintre care cinci cetateni sunt din stanga Nistrului.

Piata auto din Romania a scazut cu aproape 24%, conform APIA

Piata auto din Romania a inregistrat o scadere de 23,8% in primele trei luni ale acestui an, fata de.

APIA: Piata auto din Romania a scazut cu aproape 24%, in primul trimestru

Piata auto din Romania a inregistrat o scadere de 23,8% in primele trei luni ale acestui an, fata de acelasi interval din 2019, arata datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme APIA), publicate luni.

Lidl va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste

Lidl isi va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste, respectiv pe 19 si 20 aprilie, activitatea urmand a fi reluata marti, 21 aprilie, a informat vineri retailerul german.

Concerte live ale artistilor din Romania, in biblioteca online Overground Showroom!

Concerte ale artistilor din Romania filmate full HD si cu sunet de inalta calitate sunt disponibile .

Lidl isi va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste

Lidl isi va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste si le ofera, astfel, tuturor angajatilor din cele 265 de magazine doua zile libere, in prima si a doua zi de Paste, pe 19 si 20 aprilie 2020, anunta compania intr-un comunicat de.

Ordonanta militara 8 suspenda procesul de vanzare de catre CEZ a activelor din Romania

Ordonanta militara 8 contine un articol care prevede ca vanzareacumpararea de pachete majoritare de actiuni ale companiilor din Sistemul Energetic National, indiferent de forma de proprietate a acestora, este suspendata pe perioada starii de urgenta. intr-o astfel de situatie se afla cehii de la CEZ care sunt in plin proces de vanzare a activelor din Romania.

inca un deces cauzat de COVID-19 in Republica Moldova

In seara zilei de luni, 13 aprilie, a fost inregistrat un nou deces din cauza infectiei COVID-19. Este vorba despre o femeie de 63 ani, din Stefan Voda. Aceasta a fost internata la Spitalul Clinic Republican pe 3 aprilie, in stare grava, avand alte maladii cronice concomitente. Medicii nu au mai putut salva pacienta.

Vacanta bugetarilor din Republica Moldova va fi extinsa

Perioada de vacanta pentru bugetari va fi extinsa si dupa Pasti. Ei vor sta acasa in zilele de 21-24 aprilie. Exceptie fac angajatii din sectorul medical, cel de urgenta, de asigurare a ordinii publice. Angajatii din educatie vor continua procesul de studii la distanta, transmite IPN.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )