Libnet.ro
UNICEF

11:30

A doua Biblie, pentru prima oara in romana, lansata azi in Aula BCU de catre filosoful Andrei Plesu

Adevărul Adevărul,
A doua Biblie, pentru prima oara in romana, lansata azi in Aula BCU de catre filosoful Andrei Plesu

Volumul Patericul Mare. Apoftegmele parintilor pustiei. Colectia tematica, publicat recent de Editura Bizantina, va fi lansat azi, 15 iunie, de la ora 19. 00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, prezentat de Andrei Plesu si traducatorul sau, pr. Constantin Coman, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxa. Traducerea integrala in romana este o impresionanta lucrare stiintifica, pe un text fundamental al crestinismului. continuă pe Adevărul

Functia Safety Check a Facebook, activata prima oara in SUA dupa atacul din Orlando

Facebook a activat duminica functia de Safety Check pentru prima data in Statele Unite, dupa ce un barbat inarmat a ucis 50 de persoane intr-un un club de noapte din Orlando, Florida. Functia a fost introdusa pentru prima data in octombrie 2014 si permite utilizatorilor retelei socialeFacebook sa confirme apropiatilor ca sunt in siguranta in [].

Bog 'Art, antreprenorul general pentru prima faza a proiectului imobiliar The Bridge

Forte Partners a desemnat compania Bog 'art ca antreprenor general pentru prima faza a proiectului imobiliar The Bridge, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

CNADNR a semnat doua contracte pentru achizitia de utilaje pentru interventii de urgenta

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca a semnat, in data de 10 iunie, doua contracte pentru achizitionarea de echipe mobile pentru interventii de urgenta, potrivit unui comunicat al Companiei trimis redactiei.

Dobanzile pentru obligatiunile germane pe 10 ani au coborat sub zero pentru prima data

Randamentul pentru obligatiunile guvernamentale germane pe zece ani a coborat marti, pentru prima data in istorie, sub nivelul zero, informeaza AFP.

ştiri din Cultura

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )