Libnet.ro
UNICEF

10:00

Premierul Dacian Ciolos, asteptat la lansarea cartii politistului Marian Godina

Adevărul Adevărul,
Premierul Dacian Ciolos, asteptat la lansarea cartii politistului Marian Godina

Primul Ministru al Romaniei, Dacian Ciolos, este asteptat la lansarea volumului Flash-uri din sens opus a politistului Marian Godina, eveniment care va avea loc miercuri, 24 februarie, de la ora 18. 00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I. continuă pe Adevărul

Ciolos va participa la lansarea cartii politistului cu talent de povestitor Marian Godina, cel care l-a determinat pe seful Politiei Brasov sa se pensioneze

Premierul Dacian Ciolos va merge miercuri la lansarea cartii politistului Marian Godina. Godina este un politist din Brasov cu real talent de povestitor, care a captivat publicul pe Facebook cu povestile sale pline de umor. Stilul sau direct si caustic i-a deranjat insa pe sefii directi, care - potrivit marturiilor politistului - i-au cerut sa-si stearga contul de Facebook. In ultima perioada, Godina a inceput sa dezvaluie tot mai multe nereguli din Politia Brasov.

Premierul Dacian Ciolos, chemat sa dea explicatii in Parlament cu privire la numirea noilor prefecti

ALDE a solicitat, luni, Biroului permanent al Camerei Deputatilor chemarea in Parlament a premierului Dacian Ciolos pentru a da explicatii cu privire la criteriile care au stat la baza numirii noilor prefecti, a.

Marian Godina are invitati de marca la lansarea cartii. Anuntul care a aparut pe site-ul Guvernului

Premierul Dacian Ciolos va participa miercuri la lansarea cartii politistului Marian Godina, din Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, potrivit programului public postat pe site-ul.

Mesajul important transmis de premierul Dacian Ciolos. Diaspora este parte a Romaniei!

Diaspora este prea importanta in numar si in valoare pentru a o considera o simpla prelungire a patriei mama. Diaspora este parte a Romaniei! Cred ca, romanii din afara nu asteapta lucruri diferite .

Dacian Ciolos, despre situatia TVR: Trebuie inchis robinetul risipei!

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, ca Guvernul nu va putea aloca bani pentru TVR inainte de luna iulie, cand se face rectificarea bugetara, afirmand ca pana atunci trebuie luate masuri pentru a.

Dacian Ciolos, despre situatia financiara grava a TVR: Stergerea datoriilor nu e posibila pentru ca ar fi considerata ajutor de stat

Prezent la Comisiile de cultura ale celor doua Camere ale Parlamentului, premierul Dacian Ciolos a declarat ca stergerea datoriilor TVR nu este posibila din punct de vedere legal, pentru ca ar fi considerata ajutor de stat. Totodata, aceasta a spus ca trebuie sa se gaseasca solutii pe termen scurt pentru a stopa situatia actuala a Televiziunii Publice.

Dacian Ciolos a anuntat ca nu va putea acorda bani deocamdata pentru TVR

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, ca Guvernul nu va putea aloca bani pentru TVR inainte de luna iulie, cand se face rectificarea bugetara, afirmand ca pana atunci trebuie luate masuri pentru a inchide robinetul risipei la TVR si.

in momentul de fata, stergerea datoriilor TVR nu este posibila

Guvernul considera ca este nevoie de solutii pe termen foarte scurt in ceea ce priveste SRTV, a declarat astazi premierul Dacian Ciolos, acesta precizand ca, in momentul de fata, nu este posibila stergerea datoriilor televiziunii printr-un sprijin de la bugetul de stat, transmit surse din presa.

Proiectul salarizarii promovat de PSD, irealizabil

Premierul Dacian Ciolos a declarat astazi ca proiectul legii salarizarii intocmit de fostul ministru al Muncii, Rovana Plumb, este ''irealizabil '' din punct de vedere bugetar, transmit surse din presa.

Nu se stie cauza imbolnavirii copiilor din Arges, in spitalul de Pediatrie nu e epidemiolog

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri ca, dupa cazurile copiilor imbolnaviti in Arges si care prezinta o situatie curioasa, se impune suplimentarea posturilor de epidemiologi in spitale, primul de pe lista fiind chiar cel de Pediatrie din Pitesti, unde sunt internati 33 de copii, transmite Mediafax.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )