Libnet.ro
UNICEF

16:30

Se amana punerea in vanzare a biletelor FITS 2020

Adevărul Adevărul,
Se amana punerea in vanzare a biletelor FITS 2020

In perioada starii de urgenta, se amana punerea in vanzarea a biletelor pentru editia Festivalului International de Teatru de la Sibiu FITS, 2020), anunta Teatrul Radu Stanca din Sibiu. continuă pe Adevărul

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului: Nu vom lua nicio masura abuziva pe perioada starii de urgenta

Cabinetul Orban nu va lua nicio masura abuziva pe perioada starii de urgenta, ce a fost decretata de presedintele Klaus Iohannis pentru ca actiunile necesare si obligatorii in combaterea epidemiei de COVID-19.

CNAS a transmis precizari despre acordarea serviciilor medicale si tratamentelor pe perioada starii de urgenta

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a anuntat, luni seara, o serie de modificari referitoare la acordarea serviciilor medicale si tratamentelor pe perioada starii de urgenta.

ANCOM, institutia condusa de Sorin Grindeanu, responsabila de razboiul impotriva informatiilor false in perioada starii de urgenta

Fostul premier Sorin Grindeanu va avea un rol important in perioada starii de urgenta. ANCOM, institutia pe care o conduce, va fi responsabila de solicitarea inchiderii site-urilor care dau stiri false.

FACIAS atrage atentia in privinta limitarii drepturilor cetatenilor in perioada starii de urgenta, pentru a evita eventualele excese

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS), atrage atentia ca punerea in practica a decretului privind starea de urgenta trebuie sa se faca fara a depasi scopul pentru care masurile au fost instituite.

Actele de identitate care expira in perioada starii de urgenta raman valabile

In contextul publicarii in Monitorul Oficial nr. 2020 a Decretului privind instituirea starii de urgenta, Primaria Municipiului Calarasi prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta Persoanelor anunta cetatenii ca se mentine valabilitatea actelor de identitate care expira in aceasta perioada.

Cum poti sa-ti deschizi dreptul la pensie, in perioada starii de urgenta, fara sa mergi la Casa de Pensii

Masura are acoperire legala in articolele 49 si 50 din Decretul Presedintelui Romaniei nr. 2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei.

Ziarul Bursa renunta la forma tiparita, in perioada starii de urgenta

Ziarul Bursa anunta ca pentru preventia contaminarii, pe durata starii de urgenta, nu va mai tipari ziarul in tipografie, deoarece nu poate garanta aseptizarea verigilor implicate in tiparire, distributie, transport si desfacerea ziarului pe piata. Editia print va aparea doar in format pdf pe site-ul www. bursa. ro.

Ce se intampla cu Justitia in perioada Starii de Urgenta

Administratia Prezidentiala a publicat decretul privind instituirea starii de urgenta. Acesta preved.

Pesedintele Consiliului Judetean Calarasi a verificat procedurile de organizare la spital in perioada starii de urgenta

Spitalul Judetean Calarasi a fost vizitat astazi de dimineata de presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )