Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ministerul Economiei preia schema de ajutor de sprijin pentru industria cinematografica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Economiei preia schema de ajutor de sprijin pentru industria cinematografica

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri va prelua de la Comisia Nationala de Prognoza atributiile cu privire la schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice si productiei de film in Romania, arata un comunicat al ministerului. Potrivit comunicatului, preluarea se va face conform prevederilor Ordonantei de Urgenta prin care s-a modificat OUG 114, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Economiei preia schema de ajutor de sprijin pentru industria cinematografica

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, anunta ca va prelua, de la Comisia Nationala de Prognoza, atributiile cu privire la schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice si productiei de film din tara noastra, arata un comunicat al ministerului remis Redactiei noastre.

Ministerul Economiei anunta ajutoare de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice

Cinestii romani vor fi incurajati de acum incolo sa faca film prin schemele de ajutor de stat pe care Ministerul Economiei le acorda pana acum altor industrii. Virgil Popescu a declarat ca industria.

Ministerul Economiei extinde ajutorul stat pentru industria cinematografica. Note interne: Deficiente si inconsistente in desfasurarea schemei

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a anuntat va prelua de la Comisia Nationala de Prognoza atributiile cu privire la schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice. Pe langa faptul ca programul va continua, el va fi si extins, sustine ministrul. Note interne arata insa ca au fost descoperite numeroase deficiente, inconsistente, disfunctionalitati si neconcordante in desfasurarea schemei.

Sprijin pentru Australia - peste 40 de artisti romani scot la licitatie lucrari pentru strangerea de fonduri

Un numar de 43 de artisti scot la licitatie, timp de o saptamana, lucrari si diverse obiecte pentru strangerea de fonduri in sprijinul Australiei, unde incendiile de vegetatie au provocat pagube importante, informeaza News. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )