Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rocanotherworld, primul festival de dupa iesirea din starea de urgenta, a avut loc la Iasi intre 24 - 18 iunie

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Rocanotherworld, primul festival de dupa iesirea din starea de urgenta, a avut loc la Iasi intre 24 - 18 iunie

Intr-o perioada in care perspectiva unui festival sau a unui concert cu muzica live parea foarte indepartata, echipa Rocanotherworld a intreprins toate demersurile necesare pentru a face sa se intample cea de-a cincea editie a festivalului. Pe durata celor 5 zile, 15 artisti au urcat pe scena Rocanotherworld din zona de agrement Ciric din Iasi, . continuă pe Ceaşca de Cultură

Bucuresti - Ilfov, cel mai mare focar de coronavirus! Cel mai crescut numar de decese din starea de alerta

Zona Bucuresti - Ilfov devine principalul centru COVID din tara. 76 de noi cazuri s-au inregistrat de ieri pana azi in aceasta zona. insumat, sunt 4. 280 de oameni depistati pozitiv.

Simona Halep, la primul meci dupa patru luni de zile. Cum arata a doua tenismena a lumii dupa pauza provocata de criza COVID-19 (GALERIE FOTO)

Simona Halep, numarul 2 mondial in tenisul feminin, a jucat un prim meci dupa pauza provocata de criza COVID-19. Cea mai titrata tenismena a Romaniei a aratat o forma excelenta si multa pofta de joc,.

Simona Halep a revenit pe teren. Ce a facut in primul meci dupa aproape 6 luni de pauza

Dupa aproape 6 luni de stat pe bara, Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, la Cluj. Numarul 2 mondial a participat la o partida demonstrativa, alaturi de Horia Tecau, Marius Copil si Gabriela.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )