Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alexandra Usurelu merge La capatul lumii, la Adevarul Live, de la ora 13:00

Adevărul Adevărul,
Alexandra Usurelu merge La capatul lumii, la Adevarul Live, de la ora 13:00

Alexandra Usurelu pregateste de zor lansarea albumului sau de debut, La capatul lumii. Sunt mai putin de doua saptamani pana la concertul pe care il va sustine cu acest prilej la ArCub. Cele mai proaspete vesti, dar si cel mai recent videoclip, in care apare si Andreea Marin, se regasesc la Adevarul Live, de la ora 13:00. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00: Cartianu, despre ce discuta Iohannis cu membrii Guvernului

Jurnalistul Grigore Cartianu va comenta, la Adevarul Live, pe marginea intalnirii de astazi a presedintelui Klaus Iohannis cu ministrii Apararii, de Interne si de Externe.

Adevarul Live, ora 16.00: Cui apartine Revolutia Romana? Invitatul Ioan Talpes face dezvaluiri in exclusivitate

Cui apartine Revolutia Romana? intrebare care asteapta de 25 de ani certitudinea unui raspuns. Avem unul, cu adevarat senzational, absolut exploziv, insotit de dezvaluiri de senzatie asupra a ceea ce a determinat, impus sau ghidat contextul si desfasurarea evenimentelor din decembrie 1989.

Ce mancam si ce bem in noaptea de Revelion? Sfaturi de la medicul Corina Zugravu, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Daca de Craciun ne-am bucurat din plin de bucatele traditionale din carne de porc, acum parca nici n-am mai vrea sa auzim de ele. Medicul nutritionist Corina Zugravu ne ofera variante mai usoare si poate chiar mai gustoase pentru meniul noptii de 31 decembrie.

FOTO Aventurile exploratorului Samuel Fenichel din Aiud la capatul lumii, in Papua - Noua Guinee

Samuel Fenichel s-a nascut la 25 august 1868 in familia unui negustor evreu din Aiud. La sfarsitul secolului XIX, la varsta de doar 25 de ani, a participat la o expeditie in Papua Noua Guinee. in scurta perioada de 14 luni, inainte sa moara de malarie, a studiat obiceiurile si limba papuasilor reusind sa colectioneze zeci de mii de piese, cateva fiind pastrate si la muzeele din Aiud.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )