Libnet.ro
UNICEF

15:45

Mircea Cantor se implica in campania pentru Cumintenia Pamantului

Adevărul Adevărul,
Mircea Cantor se implica in campania pentru Cumintenia Pamantului

Artistul Mircea Cantor a donat creatia sa spre a fi utilizata in cadrul unei editii limitate de plicuri, emisa pentru campania de sustinere a subscriptiei nationale pentru achizitia sculpturii Cumintenia Pamantului, opera lui Constantin Brancusi. continuă pe Adevărul

Campania pentru Cumintenia Pamantului, risc de abandon

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a declarat, marti, la Parlament, ca, in curand, sumele donate pentru achizitionarea Cuminteniei Pamantului vor ajunge la 700. 000 euro, adaugand ca este optimista ca se vor strange toti banii, iar in caz contrar guvernul ar putea reanaliza situatia.

Corina Suteu da banii inapoi pentru Cumintenia Pamantului, daca nu se aduna cele sase milioane de euro

Ministrul Culturii afirma ca va da banii inapoi celor care au donat pentru Cumintenia Pamantului daca nu se pot strange cei 6 milioane de euro. Corina Suteu este insa optimista si.

Dedeman a donat 127.000 de euro pentru Cumintenia Pamantului

Compania Dedeman a donat, in campania de sustinere a subscriptiei nationale pentru achizitia operei lui Constantin Brancusi Cumintenia Pamantului, suma de 127. 000 de euro, cate 15 euro pentru fiecare dintre cei 8. 500 de angajati, informeaza un comunicat de presa al Guvernului, trimis redactiei.

Mi se pare gretoasa chestia asta cu Brancusi e al meu, al nostru. Mihai Bendeac nu doneaza niciun ban pentru Cumintenia Pamantului

Unul dintre cele mai dezbatute subiecte ale momentului este cel legat de cumintenia Pamantului. Nu mai putin de 11 milioane de euro sunt necesare pentru ca statul sa recupereze opera lui.

Pana acum, s-au strans 700.000 de euro pentru Cumintenia pamantului

Pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia pamantului s-au strans aproape 700. 000 de euro, pana acum, a spus ministrul Culturii, Corina Suteu, potrivit Digi 24.

Mugur Isarescu a gasit solutia pentru Cumintenia Pamantului: Suma necesara poate fi acoperita din donatia BNR

Prezent la o dezbatere in cadrul Festivalului Dilema Veche, Mugur Isarescu a declarat ca Guvernul poate aloca banii necesari pentru achizitia operei Cumintenia Pamantului din profitul Bancii Nationale. El le-a sugerat intelectualilor sa ceara public Executivului acest lucru.

VIDEO Mugur Isarescu a gasit solutia pentru Cumintenia Pamantului: Suma necesara poate fi acoperita din donatia BNR

Prezent la o dezbatere in cadrul Festivalului Dilema Veche, Mugur Isarescu a declarat ca Guvernul poate aloca banii necesari pentru achizitia operei Cumintenia Pamantului din profitul Bancii Nationale. El le-a sugerat intelectualilor sa ceara public Executivului acest lucru.

VIDEO A trecut inot Canalul Manecii pentru Cumintenia Pamantului

Bibliotecarul Avram Iancu, din Petrosani, a reusit sa traverseze inot Canalul Manecii, fara costum de neopren, fiind primul roman care reuseste aceasta perfomanta. Acesta a inotat 42 de kilometri pentru a sustine in acest fel campania de subscriptie publica pentru achizitionarea Cuminteniei pamantului.

Premierul mai crede in Cumintenia Pamantului

Premierul Dacian Ciolos a declarat, sambata, in judetul Suceava, ca in cazul colectarii de fonduri pentru achizitionarea operei Cumintenia Pamantului, procesul de subscriptie nu este finalizat si ca activitatea de strangere de fonduri va fi intensificata.

Sa se cumpere Cumintenia Pamantului din cei 80% din profit pe care BNR ii da catre buget

Mugur Isarescu a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca, pentru cumpararea Cuminteniei Pamantului, ar putea fi folositi banii pe care BNR ii da, anual, catre bugetul de stat, adica 80% din profit, echivalentul a cateva sute de milioane de euro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )