Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministrul Culturii: Directorul Filarmonicii a depus contestatie si toate masurile vor fi luate conform legii

Adevărul Adevărul,
Ministrul Culturii: Directorul Filarmonicii a depus contestatie si toate masurile vor fi luate conform legii

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Valer Daniel Breaz, a declarat vineri, la o conferinta de presa, ca situatia actualului manager de la Filmarmonica George Enescu va fi decisa dupa solutionarea contestatiei depuse de Andrei Dimitriu in urma evaluarii primite. continuă pe Adevărul

MINISTRUL CULTURII: CNDB a primit buget la fel ca anul trecut

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Valer Daniel Breaz, a declarat astazi, la o conferinta de presa, ca bugetul alocat Centrului National al Dansului Bucuresti CNDB) nu este micsorat fata de anul trecut si ca, prin afirmatiile contrare facute, institutia dezinformeaza opinia publica .

MINISTRUL CULTURII: Avem 25 milioane de euro destinati achizitionarii unor obiecte de patrimoniu

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Valer Daniel Breaz, a anuntat intr-o conferinta de presa care a avut loc astazi, ca institutia dispune de 25 milioane de euro destinati achizitionarii unor obiecte de arta si cladiri de patrimoniu si ca asteapta oferta scrisa din partea proprietarilor sculpturii Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi.

Ministrul Culturii, despre Cumintenia Pamantului: Am avut o discutie cu proprietarii, asteptam oferta scrisa

Ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz, a declarat ca a avut o discutie privind sculptura Cumintenia Pamantului, de Constantin Brancusi, si ca asteapta o oferta scrisa din partea proprietarilor, transmite Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )