Libnet.ro
UNICEF

16:31

Nu toate camasile care sclipesc sunt valoroase

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu toate camasile care sclipesc sunt valoroase

An de an, in luna iunie, la noi au loc o serie de actiuni legate de costumul popular romanesc si de traditiile noastre, in virtutea faptului ca in 24 iunie sarbatorim Ziua Universala a Iei. in acest context, unul dintre evenimentele desfasurate in Capitala duminica trecuta a fost cel organizat de Asociatia Umanitara Tadeu si Biserica Sfantul Dumitru-Posta in IE la LiturghIE-Pastram Traditia Vie). Un sfert dintre cei peste 200 de participanti la slujba au purtat costum popular sau un element identitar romanesc. continuă pe Ziarul Bursa

Nu toate camasile care sclipesc sunt valoroase

An de an, in luna iunie, la noi au loc o serie de actiuni legate de costumul popular romanesc si de traditiile noastre, in virtutea faptului ca in 24 iunie sarbatorim Ziua Universala a Iei. in acest context, unul dintre evenimentele desfasurate in Capitala duminica trecuta a fost cel organizat de Asociatia Umanitara Tadeu si Biserica Sfantul Dumitru-Posta in IE la LiturghIE-Pastram Traditia Vie). Un sfert dintre cei peste 200 de participanti la slujba au purtat costum popular sau un element identitar romanesc.

Toate produsele care intra in tara vor fi scanate la vama

Teodorovici: Numai din stoparea contrabandei cu tigari se poate aduce la bugetul de stat cam un miliard de euro Toate punctele vamale vor fi reabilitate si modernizate pana la sfarsitul acestui an, astfel incat sa nu mai intre in tara niciun produs fara a fi scanat, a declarat, recent, ministrul Finantelor Publice Eugen Teodorovici.

Iohannis, la Consiliul European: Trebuie sa ntarim controlul migratiei. Cei care nu sunt refugiati pot fi retrimisi acasa / Nu mai putem continua ntr-un mod haotic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, inaintea reuniunii Consiliului European, ca trebuie luate cat mai repede decizii ferme privind intarirea controlului asupra migratiei, cei care nu sunt refugiati si nu trebuie sa beneficieze de protectie putand fi retimisi acasa.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1929 seconds )