Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cele mai mari furturi de arta din istorie

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari furturi de arta din istorie

In urma cu 100 de ani, capodopera lui da Vinci, Mona Lisa, a ajuns peste noapte cea mai faimoasa pictura din lume dupa ce a fost furata din Luvru pe 21 august 1911, de Vincenzo Peruggia. Hotul sustinea ca s-a indragostit de Mona Lisa in cei doi ani in care tabloul a stat in bucataria lui. Notorietatea picturii a contribuit la gasirea ei, din moment ce ar fi fost imposibil pentru Peruggia sa o vanda. continuă pe Adevărul

Topul oficial al vitezelor de internet fix si mobil a ramas neschimbat in primele 9 luni: Orange, lider pe internet mobil, RCSRDS are cele mai mari viteze de internet fix

Orange a furnizat, in primele noua luni din acest an, cele mai mari viteze medii reale de download la internet mobil, respectiv 27,83 Mbps indoor si 39,21 Mbps outdoor, fiind urmata de Vodafone 15,78 Mbps indoor si 26,77 Mbps outdoor) si de Telekom Romania Mobil 10,25 Mbps indoor si 13,45 Mbps outdoor) si de RCS RDS 2,62 Mbps indoor si 2,85 Mbps outdoor), potrivit statisticilor oficiale prezentate joi de Autoritatea de Reglementare in Comunicatii ANCOM). Pe internet fix, cele mai mari viteze au fost furnizate de RCSRDS 98,95 Mbps prin fir si 43,48 Mbps wireless), urmata de Nextgen Communications 63,57 Mbps prin fir si 35,53 Mbps wireless) si UPC Romania 57,19 Mbps pe fir si 31,27 Mbps wireless).

Cele mai mari companii se aliaza ca sa te convinga sa-ti schimbi PC-ul [VIDEO]

Cei mai importanti jucatori din piata de PC-uri sau aliat pentru o campanie publicitara un pic disperata cu sloganul ,,PC Does What?. Nu trebuie sa fiti experti in marketing pentru a sesiza un trend dezamagitor cand vine vorba de productia de vanzarile inregistrate in piata de PC-uri. Chiar si dupa lansarea Windows 10, numarul celor [] Cele mai mari companii se aliaza ca sa te convinga sa-ti schimbi PC-ul [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari furturi de arta din istorie

In urma cu 100 de ani, capodopera lui da Vinci, Mona Lisa, a ajuns peste noapte cea mai faimoasa pictura din lume dupa ce a fost furata din Muzeul Luvru pe 21 august 1911, scrie historia. ro. Furata de Vincenzo.

Cele mai mari viteze medii reale de download pentru internet mobil, oferite de Orange

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a publicat astazi pe Netograf. ro statisticile oficiale privind calitatea serviciului de internet fix si mobil in tara noastra pentru trimestrele I-III ale anului in curs.

Cat trebuie sa stam la coada pentru a vizita cele mai cunoscute obiective turistice din lume: locurile in care se pierde cel mai mult timp

De multe ori, bucuria vizitarii unui obiectiv turistic celebru dispare in mare parte din cauza timpului nesfarsit pe care trebuie sa-l pierdem la coada la bilete. Indiferent de ora la care mergem in aceste locuri, tot va trebui sa stam mult timp la rand pentru a putea intra. Iar prin acest chin trec milioane de turisti din intreaga lume.

Grecii vor taxe nesimtite de intrare la cele mai importante obiective turistice: cat ne va costa sa vizitam Acropola

Pretul biletelor de intrare ar putea sa fie din 2016 si de patru ori mai mari decat sunt in prezent.

Majorarea dobanzilor de catre Fed poate avea repercusiuni globale mai mari ca in trecut

Majorarea dobanzilor de catre Rezerva Federala Fed) a SUA poate avea repercusiuni globale mai mari decat in trecut intrucat economia s-a schimbat, iar bancile centrale au putina experienta in cresterea dobanzilor de la nivelul zero, a declarat vicepresedintele BCE, Vitor Constancio, informeaza Reuters.

Cele mai iubite vedete din Republica Moldova

Cele mai iubite vedete din Republica Moldova. Ion Paladi, Dan Balan, Zinaida Julea, Mihai Ciobanu, Pavel Stratan, Natalia Barbu, Valentin Boghean, Nicolae Botgros sunt doar cateva dintre cele mai iubite vedete din Republica Moldova.

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Antonia, Andreea Marin sau Anda Adam si pana la Simona Patruleasa ori Carmen Bruma, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

IMDb: Cele mai bune 25 de filme, pentru a marca 25 de ani de la infiintarea platformei online

Platforma online Internet Movie Database IMDb) a intocmit o lista cu cele mai bune 25 de filme - cate unul pentru fiecare dintre anii sai de existenta -, bazandu-se pe calificativele acordate de peste 250 de milioane de utilizatori, de-a lungul timpului, informeaza site-ul premiere. fr, citat de Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )